Nieuwe Greedfall-uitbreiding en Gold Edition komen naar PS5 en Xbox Series X/S

Geschreven door Stephanie Nonelli
26 juni 2021 15:20 GMT

Greedfall-spelers kunnen binnenkort genieten van een nieuwe verhaaluitbreiding voor de game, en eigenaren van de nieuwe generatie zullen ook kunnen genieten.

De spinnen kondigden een koloniale RPG aan Gridvale Het komt op 30 juni naar PS5 en Xbox Series X/S en op dezelfde dag wordt de Gold Edition van de game uitgebracht, met een nieuwe uitbreiding erin.

Kijk op YouTube

Gamers op de nieuwste generatie consoles kunnen een resolutie van 4K, sterk verbeterde beelden, snel laden en 60 fps in prestatiemodus verwachten.

De uitbreiding, genaamd The de Vespe Conspiracy, neemt je mee naar het onbekende gebied van Teer Fradee. Je kunt verwachten dat je tegen nieuwe vijanden zult strijden en nieuwe uitrusting zult verzamelen, terwijl je probeert een verwrongen verhaal te weven dat het verhaal van het basisspel uitbreidt. Hier, zie je, is een land vol leugens, manipulatie en geheimen rond een complot dat het machtsevenwicht op het eiland bedreigt.

De De Vespe Conspiracy-uitbreiding zal ook los verkrijgbaar zijn van de Gold Edition, die beide ook beschikbaar zullen zijn op pc, PS4 en Xbox One.

Degenen die de basisgame al bezitten op systemen van de huidige generatie, kunnen gratis upgraden naar de PlayStation 5 en Xbox Series X/S-versie en alle opgeslagen bestanden worden overgedragen.

Soms nemen we links op naar online winkels. Als u op een van hen klikt en een aankoop doet, kunnen we een kleine commissie ontvangen. Lees ons beleid.

')); }); }); }

READ  MLB The Show 21 technische test live op Xbox
Written By
More from Vanessa Hale

Assassins Creed Valhalla heeft naar verluidt een spoilerific endgame bug

Het is bijna een maand geleden sinds de release van Assassin’s Creed...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *