Kena: Bridge Of Spirits krijgt nieuwe ESRB-rating voor Xbox

Kena: Bridge Of Spirits krijgt nieuwe ESRB-rating voor Xbox

Het lijkt erop dat de console-exclusieve Kena: Bridge of Spirits, die eerder op PlayStation 4 en PlayStation 5 verscheen, ergens in de toekomst op een nieuw platform zal verschijnen.

Zoals gemeld Betalingswerf (Bedankt, Xbox-nerds), Kena: Bridge of Spirits heeft een nieuwe beoordeling gekregen van de ESRB voor het Xbox-platform, en meer specifiek, de Xbox-serie Kena komt mogelijk pas sinds de nieuwe release naar de huidige generatie console van Microsoft ESRB-rating Er staat ook geen poort voor Xbox One vermeld. Kena op Xbox Series-consoles heeft ook geen geschatte releasedatum gekregen, dus het is niet bepaald een garantie dat er later dit jaar een Xbox Series-port komt.

Aan de andere kant komt er misschien al een paar jaar een Xbox Series-poort. Geschiedenis van videogames Hij herinnert zich een interview met Josh Grier, mede-oprichter en COO van Kena-ontwikkelaar, waarin zijn studio de mogelijkheid openhield om Kena naar andere platforms dan PlayStation en pc te brengen.

De bijna drie jaar oude indietitel Ember Lab werd in september 2021 uitgebracht voor PS4 en PS5 en op pc via de Epic Games Store, en werd in 2022 geport naar Steam ter gelegenheid van het eenjarig jubileum van de game.

Wat vind jij ervan dat Kena naar Xbox komt? Laat het ons hieronder weten!

READ  Grand Theft Auto VI wordt in de herfst van 2025 gelanceerd voor de PS5- en Xbox-serie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *