Rolling Dodgers laten tweede wedstrijd op rij achter Mets 6-4 – NBC Los Angeles

Rolling Dodgers laten tweede wedstrijd op rij achter Mets 6-4 – NBC Los Angeles

Starling Marte had de leidende three-run homer in de zesde inning en eerste honkman Pete Alonso gooide een verbluffend homerun in de tweede helft van de inning voor de New York Mets, die zaterdag de worstelende Los Angeles Dodgers met 6-4 versloegen. Om hun winning streak uit te breiden naar zes wedstrijden.

De Mets wonnen hun vijfde reeks op rij en namen een 12-3 voorsprong na een 0-5 start.

“Het is de energie die opvalt. Het is de energie en de manier waarop we voor elkaar spelen”, zei Marty via een tolk. “We steunen elkaar allemaal en spelen heel goed honkbal.”

De strijd van de Dodgers op de plaat ging door en verloren voor de zevende keer in negen wedstrijden. Ze sloegen 2-uit-12 met lopers in scoringspositie en 13 bleven achter. Ze verloren voor het eerst sinds juni drie opeenvolgende series, en voor het eerst sinds augustus 2018 drie opeenvolgende series op eigen veld.

De Mets wonnen ondanks het gooien van 10 punten, het hoogste aantal sinds 15 augustus. Ze hebben sinds 13 mei 2014 niet meer dan tien keer vier wijd gelopen in een overwinning, in een 12-7 overwinning op de New York Yankees.

Reed Jarrett raakte de zijkant en sprong feestelijk van de heuvel nadat hij zijn eerste Major League-save had gemaakt na 39 in de minors en twee in Japan. Hij behaalde de overwinning vrijdagavond met een score van 9-4 en gooide 33 worpen.

“Het is ongelooflijk”, zei de 31-jarige Garrett. “Het was een van die dingen waarbij ik het een beetje versnelde. Het is een luide sfeer. De adrenaline is iets hoger dan normaal. Dus ik deed vandaag mijn best om het te vertragen en mijn pitches af te krijgen.”

READ  Star Wars: The Ultimate Power of Switch geüpdatet, dit is wat er in zit

Michael Tonkin (1-2) behaalde de overwinning, drie dagen nadat de Mets hem hadden opgeëist van vrijstellingen van Minnesota, dat hem in een transactie van 9 april van New York had overgenomen.

De Dodgers kwamen op gelijke hoogte met 2-2 in de vijfde inning toen Max Muncy's opofferingsslag Shohei Ohtani binnenbracht.

Maar de Mets profiteerden van fouten van twee relievers en namen een 5-2 voorsprong op Marte's schot van 130 meter dat landde op een scherm dat zich uitstrekte vanaf het oog van de slagman achter het hek in het middenveld. Het was Marte's vierde homerun en kwam op de tweede worp van Ryan Brazier.

“Ik zag de bal goed en ik sloeg hem. Ik weet dat ik op dat moment tegenover een heel goede werper stond en hij heeft goede worpen en als je er een in de zone ziet, benader je hem op die manier”, zei Marty. Hij zij.”

Hoofdcoach Carlos Mendoza zei dat de bijdragen van Marte “enorm” waren. We weten allemaal dat als hij gezond is, hij een heel goede speler is. Hij doet het al heel lang, en hier is hij, weet je, met succes en kwaliteit in zijn slagbeurten. Het belangrijkste is niet alleen dat hij gezond is, dat hij zich goed voelt, maar dat hij ook plezier heeft.

Ryan Yarbrough (2-1) gaf een openingsvier wijd aan pinch hitter Zach Short en schakelde vervolgens Brandon Nimmo uit met een stootslag om ruimte te maken voor Brier. Marte's homer was de derde slagman die Brasier in 10 wedstrijden toestond.

READ  GTA 6: The Game wordt op 5 december onthuld met de trailer

De Dodgers scoorden binnen één punt op Freddie Freeman's two-run single in de zesde, maar misten nog twee grote scoringskansen. Drew Smith raakte Ohtani met volle honken vlak voor Freeman. Met de honken weer vol sloeg Muncy Alonso op de grond, die de bal aan de rand van het outfield fielde, naar binnen stormde en dook om de bal als derde te markeren.

“Heel bijzondere wedstrijd, vooral in die situatie daar”, zei Mendoza. “Voor hem om het niet alleen te laten vallen, maar ook voor het bewustzijn om op te staan ​​en uit te tikken naar het eerste honk. Het was een grote overwinning voor ons, van boven tot onder. Verdedigend en aanvallend vond ik dat we het geweldig deden.”

Francisco Lindor reed twee punten binnen voor de Mets, waaronder één in de achtste. Marte sloeg ook een RBI-single in de vierde.

Twee Mets relievers gooiden vier wijd met volle honken in de achtste voordat Edwin Díaz Teoscar Hernandez en Max Muncy met drie slag uitschakelde.

De Dodgers achtervolgden Mets-kortstop Jose Boto in de vijfde en brachten de stand vervolgens gelijk op 2 toen Muncy's opofferingsslag van Tonkin vloog en Ohtani binnenbracht.

Gavin Stone uit Los Angeles duurde slechts 3 1/3 innings. Hij stond twee runs en vier honkslagen toe, terwijl hij vijf vrije lopen weggaf en één strikeout had.

Beide spelers hadden het moeilijk in de 32 minuten durende eerste inning, maar stonden ieder slechts één punt toe.

Buteau kreeg tweemaal vier wijd in de eerste inning en gooide daarna met twee uit vier wijd op de honken, voordat hij Hernandez met drie slag uitschakelde.

READ  4 Detroit Lions spelen favorieten voor de bal tegen de Vikingen

Trainerskamer

Mets: C Francisco Alvarez werd op de lijst met tien dagen geblesseerd geplaatst met een gescheurd ligament in zijn linkerduim dat een operatie vereist. C Tomás Nido kreeg een optie van Triple-A Syracuse. LHP Kolton Ingram is aangewezen voor opdracht.

Dodgers: RHP Kyle Hurt werd met terugwerkende kracht tot woensdag op de geblesseerde lijst geplaatst vanwege een rechterschouderontsteking. LHP Nick Ramirez is opgeroepen vanuit Triple-A Oklahoma City.

de volgende

Mets RHP Adrian Houser (0-1, 4.70 ERA) staat gepland voor de seriefinale van zondag tegen Dodgers LHP James Paxton (2-0, 2.81).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *