Kickstarter lanceert stand-alone game Ultra Pro Wrestling

Er is een nieuwe worstelvideogame verschenen kickstarter, En ze komt al dicht bij haar doel. Ontwikkelaar Hyperfocus Games heeft Ultra Pro Wrestling aangekondigd, een game die sterk is geïnspireerd op klassieke N64-worstelgames ontwikkeld door AKI Corporation, nu bekend als syn Sophia.

In de Kickstarter-beschrijving werd opgemerkt dat “WWF No Mercy”, “WCW / nWo Revenge” en “Virtual Pro Wrestling 2: Ōdō Keishō” de belangrijkste titels waren waar Hyperfocus Games zich door liet inspireren.

Er zijn veel arena’s die in het spel worden getoond. De Mexico Arena heeft een zeszijdige ring, terwijl de MMA Arena de deelnemers zal zien opgesloten in een traditionele kooi die wordt gebruikt in MMA-gevechten, en er zullen ook Steel Cage-wedstrijden zijn. Hyperfocus Games heeft een trailer voor de titel uitgebracht en de uitgebreide doelen uiteengezet die het ontwikkelingsteam nodig heeft om meer functies toe te voegen aan “Ultra Pro Wrestling”, zoals Create-A-Wrestler, Create-A-Promotion, Online Mode en Career Mode.

Op de Kickstarter-pagina staat dat Sam Vallely, de hoofdontwikkelaar van “Ultra Pro Wrestling”, zeven jaar geleden met het project begon. In februari 2020 ging Vallely naar sociale media om te zeggen dat het zijn doel is om de motor van “Virtual Pro Wrestling 2: Ōdō Keishō” te repliceren. Voorafgaand aan de functie had Vallely gewerkt aan een worstelwedstrijd voor een Schotse worstelpromotie, maar de twee partijen hadden ruzie. Vallely ging door met zijn verlangen om het worstelspel te voltooien, omdat hij vond dat de motor zelf belangrijker was dan het bezit van een gelicentieerd product.

“Ultra Pro Wrestling” is niet het enige worstelspel dat is geïnspireerd op N64-titels. “AEW Fight Forever” heeft een in-ring-stijl die lijkt op “WWF No Mercy”, waarbij een momentummeter wordt gebruikt om aan te geven dat een tegenstander in gevaar is of op het punt staat een laatste zet uit te voeren.

READ  Star Wars: Squadrons Reviews Roundup

More from Madison Garrett
Waterbestendig laminaat – Interieurjournaal.com
de nieuwe Trots en Krachtig collectie van PPC bestaat uit vloeren die...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *