Guilty Gear wordt op 7 maart gelanceerd op Xbox en Game Pass

Guilty Gear Strive, het nieuwste deel in de Arc System Works-serie, wordt volgende week uitgebracht op Xbox Game Pass en Xbox-consoles, volgens de gamelijst op Facebook. Microsoft Store.

De populaire vechtgame debuteert op 7 maart wereldwijd op Xbox- en Game Pass-platforms. De nieuwe versie van de game wordt geleverd met ondersteuning voor platformonafhankelijk spelen met PlayStation en pc, dus degenen die de game op Xbox krijgen, kunnen zonder problemen met iemand anders spelen.

Guilty Gear Strive was een van de nieuwe games die werden aangekondigd voor Xbox Game Pass tijdens de Tokyo Game Show van vorig jaar, dus het is goed om eindelijk precies te weten te komen wanneer Xbox-gamers kunnen terugkeren naar de wereld van de uitstekende vechtgame-serie van Arc System Works .

Guilty Gear Strive is nu wereldwijd beschikbaar op pc via Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. De game wordt volgende week, 7 maart, gelanceerd op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One en Xbox Game Pass. Je kunt meer over de game leren door de review van Kai te bekijken.

Voor een lokale game-ervaring is Strive absoluut uitstekend, maar probeer in de missie- en combo-modi te komen en je zult daar niets vinden, en proberen om online met vrienden te matchen zal alleen maar een oefening in frustratie zijn met de halfbakken lobby-implementatie . Voor degenen die op zoek zijn naar een toegankelijk maar ingenieus voorbeeld van gevechtsvakmanschap, heeft Guilty Gear -Strive- misschien een heel lang leven voor de boeg als Arc System Works deze problemen van vroeger kan oplossen en de roosterupdates kan brengen waar fans sinds de Accent kern. .

READ  Cloudpunk Review: Scratching The Cyberpunk Itch
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox brengt mogelijk exclusief de hoog gewaardeerde N64 terug
Xbox kan de geliefde N64-serie nieuw leven inblazen. De Nintendo 64 was...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *