Killjoy is de beste dappere agent, dit is waarom

Killjoy is de beste dappere agent, dit is waarom

In 2023 zit het personagerooster van Valorant vol met 21 opties, en de meeste zijn geweldig in wat ze doen. Sommige agenten zijn beter werkbaar in hun beste kaarten, terwijl andere allesomvattend zijn. Toevallig zijn nogal wat van de multiplayer die Riot’s FPS heeft allemaal Duelists. Vaste zijklassen voor specifieke kaarten en scenario’s of voor degenen die graag ondersteuning willen spelen. Killjoy is echter de eerste prop die die mal als Valorant’s meest veelzijdige Ranger doorbreekt.

Valorant begon in Project: A als Sage. En nadat ik me met een paar klanten had verloofd, zat ik nog steeds vast aan Platinum. Het duurde lang voordat ik merkte dat mijn graduele semantische behandeling geel droeg en ronde brillen droeg. Killjoy is een van de meest onderschatte agenten in Valorant. Zeker, Jett heeft een groter potentieel voor ineenkrimpende toneelstukken, maar Killjoy is de echte onbezongen heldin.

Killjoy is de gruizige slaaphit die de eer verdient

Sage is nog steeds relevant, net als Cypher. De eerste is minder levensvatbaar geworden na kleine verlagingen, en de laatste is nog steeds een ogenschijnlijke keuze ondanks een volledige herwerking. De laatste boswachter, Chamber, ontsnapte niet aan uitsterven en verdronk grotendeels in de vergetelheid. Dus Killjoy is de enige klant die onaangedaan blijft door alle fanatiekelingen en amateurs. Het is alsof haar groep immuun is voor metatransformatie. Deze Ranger is charmant in de handen van zowel nieuwkomers als professionals, op alle maps.

Valorant heeft veel met flash-and-dash gevulde agenten gehad, maar hun tools missen consistentie: Chamber en Jett waren de populairste meta-shake-agenten. Ze zijn geweldig voor het toevoegen van pit aan je broodjes, maar ze zijn moeilijk consistent te gebruiken.

READ  Fortnite release-tijd 15.30 is bevestigd, samen met Chug Cannon en Burst Quad Launcher

Integendeel, Killjoy blijft aan mijn zijde op de slechtste dagen van mijn doel. Ik krijg misschien niet heel veel waardeloze inhoud, maar de leuke Ranger heeft me geholpen een winning streak gaande te houden. Op goede dagen kan ik hard spelen terwijl Tourette op mijn hoede is. Op mijn doeldagen doet Killjoy uitstekend werk door de site af te sluiten. Ik hoef alleen maar te profiteren van de vijand die de toren liefdevol voor me heeft omgehakt.

Ik reken niet noodzakelijkerwijs op Killjoy voor haar Nanoswarm, maar ze is een game-wisselaar als ze correct wordt gebruikt. Het plaatsen van mooie uitsparingen in een buitenspelpositie kan de kans op 1v1-vangsten vergroten. De meta van na de fabriek was misschien aanwezig in Project:A, maar het was Killjoy die het definieerde en verfijnde.

Het vergelijken van Killjoy’s Ultimate met de rest van de operators in Valorant zou de nee-zeggers moeten overtuigen waarom het de beste is die er is. Het kan elke hoek van de achtpuntsvernauwing vrijmaken en de aanvalspositie vrijmaken. Ter verdediging kan Killjoy alle tijd kopen die je nodig hebt om je rotatie te claimen. De manier waarop haar einde levensvatbaar is op letterlijk elke kaart, is bijna oneerlijk.

Nu kunnen Breach en Kay/O het moeilijk hebben, maar slimme Killjoy-spelers die de tactische situatie van belang begrijpen, zullen ze niet lastig vallen. Het is een redding voor mensen met een grote geest en vreselijke doelen.

Killjoy is de beste dappere agent, dit is waarom

Killjoy is een statistische nachtmerrie voor zijn vijanden

Ik ben misschien bevooroordeeld ten opzichte van Killjoy omdat het me aan platina heeft geholpen. Maar om eerlijk te zijn, ondersteunen de statistieken het ook als een behoorlijk solide optie. Killjoy is de afgelopen zes maanden altijd een topkeuze geweest in de gerangschikte Valorant. Met een kiespercentage van 26% en torenhoge winststatistieken is Killjoy de koningin van de ranglijst.

READ  De nieuwe huurmoordenaar van Dead by Daylight is eigenlijk gewoon een alien

Volgens Tracker.gg is Killjoy de beste ranger in de huidige meta van Valorant. De S-tier-dealer is de beste keuze voor degenen die vertrouwen op het nut en degenen die vertrouwen op het nut, wat niet verwonderlijk is. Ik bedoel, is er een andere operator die in principe alle vijanden uit een groot gebied kan spoelen met behulp van het hulpprogramma? Ik zal wachten.

Het blijkt dat ze niet alleen populair is in de ranglijst; Killjoy is net zo hot in Professional Valor. In Valorant Champions Tour 2023: The Americas League had Killjoy een pickpercentage van 100% op Haven, Icebox en Fracture en een gemiddeld pickpercentage van 80% op alle maps, hoger dan welke andere agent dan ook – ja, zelfs Jett.

Deze statistieken bewijzen dat terwijl iedereen gefocust is op Jett en het creëren van virale plays, slimme spelers de code stilletjes hebben gedecompileerd tot een consistent arrangement.

Het is heel duidelijk dat de spelers in de hogere rangen een heel ander spel spelen dan wat je in die virale clips ziet. Maar het is nog niet te laat. Bekijk onze lijst met Valorant-klassen om tegen de beste agenten in 2023 te spelen en de ladder op te klimmen voordat het evenement eindigt, en vergeet niet ervoor te zorgen dat je ook de beste Valorant-kruissymbolen rockt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *