Assetto Corsa Competizione versie 1.9 ontvangt commentaar en geforceerde feedbackwijzigingen

Assetto Corsa Competizione versie 1.9 ontvangt commentaar en geforceerde feedbackwijzigingen

Nog een dag, nog een livestream met meer updates op weg naar een van onze favoriete simulatieplatforms.

Gisteren gaf “Aris” details over de versie 1.9-update naast de optionele 2023 GT World Challenge DLC die op 19 november op pc wordt gelanceerd.j April. Daarna behandelde hij bandenspanningsveranderingen en hoe het rubber zich anders zou gedragen.

Dag 16j In april besprak hij wijzigingen in ophangingscomponenten, die de manier waarop u remt benaderen kunnen veranderen.

Nieuw bumpstopsysteem

In tegenstelling tot de huidige 1.8 Physics-kit, biedt de 1.9 een maximale reisdruk van 20-30 mm om te voorkomen dat de ophanging stopt.

In het verleden konden schokstops oneindig worden samengedrukt, wat in de echte wereld indruist tegen hun primaire rol bij het beperken van de veerweg om te voorkomen dat ze in contact komen met onderdelen die schade kunnen veroorzaken.

Het kan betekenen dat je een aangepaste opstelling kunt maken met zachte veren om continu stoppende hobbels te rijden. Dit duwde de auto lager op de grond, wat resulteerde in minder luchtweerstand en een hogere rechtlijnige snelheid.

Theoretisch zou dit niet meer mogelijk zijn, omdat ze na een korte rit niet meer decomprimeren. Dit dwingt op zijn beurt bestuurders om een ​​combinatie te gebruiken met stijvere veren en schokdempers om voldoende bruikbare veerweg te krijgen.

Schijfdempers ook gewijzigd

Een ander aangepast item, samen met nieuwe schokstops en bandenspanningsbeheer, zijn dempers die anders werken bij het veranderen van de demperstijfheid bij lage snelheid.

Er wordt ook gezegd dat de simulatie van de snelheidsdemping is herwerkt, met als resultaat een ander voertuiggedrag over stoepranden, hobbels en golvingen.

READ  Top 5 Nintendo Switch-spellen voor kinderen in 2022
Assetto Corsa-wedstrijd in de Nissan GT-R Bathurst

Forceer wijzigingen in opmerkingen

Last but not least, het zou geen significante simulatorupdate zijn zonder aanpassingen om feedback te forceren. Dit moet overeenkomen met alle veranderingen in de ophanging en de bandenfysica.

Nogmaals, om de negatieve effecten van overmatige negatieve uitlijning – die nu zouden moeten resulteren in niet-ideale temperaturen – te verzachten, veroorzaakt het ook wazigheid rond het midden van het stuur wanneer het op de voorkant van de auto wordt geplaatst. Als hij achterin zat, zou het force feedback-systeem nu de vissenstaart omhoog brengen tijdens het remmen.

Veranderingen in de bandenspanning zouden de beweging van de muur door besturing duidelijker weergeven, waarbij lagere bandenspanning meer stuurinput vereist en hogere banden minder stuurinput.

Assetto Corsa Competition April 2023 Dempersupdate

Het ultieme doel

De netto resultaten, zodra een groep is besteld, zouden auto’s in de Assetto Corsa Competizione moeten zijn die op een meer vloeiende manier over barrières kunnen rijden. In theorie vermijdt dit enkele momenten waarop de auto op de stoeprand kan crashen en vervolgens hard en ongecontroleerd kan stuiteren.

Het eindresultaat is dat je het kunt [still] “Je maakt fouten waardoor je auto stuitert,” zei Vassilakos.

“Je zult ook aan je setup moeten werken om de juiste hoeveelheid stijfheid, demper en dempers te vinden om het te laten werken.

“Ik zeg niet dat je een 1.9 krijgt en dat hij meteen over alle stoepranden springt, en… niets zal je auto uit balans brengen. Dat is gewoon niet het geval.”

Maar zeker, ik denk dat we een heel goede verbetering hebben gehad, en nu kun je ook een betere controle krijgen over de rebound door te werken met de veren en de dempers en de schokdempers.”

READ  Het Pokemon Sword and Shield-lek wekt speculatie op over de release van zijn derde DLC dit jaar
De 2023 GT World Challenge DLC line-up voor Assetto Corsa Competizione is bevestigd

Versie 1.9 zal ook wijzigingen in het bandenmodel bevatten, eerder gedetailleerd, en zal de basis vormen voor betaalde DLC die het Ricardo Tormo Circuit (Valencia) en drie nieuwe GT3-auto’s omvat. Deze kleurstellingen voor het seizoen 2023 zullen op een later tijdstip worden uitgebracht, samen met console-ondersteuning.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *