King Kong & Godzilla GTA 5 Mods is nu beschikbaar om te downloaden

Godzilla- en King Kong-fans, hier is iets heel speciaals voor jullie vandaag. Getalenteerde ontwerper ‘JulioNIB’ heeft pre-releaseversies uitgebracht van King Kong en Godzilla mods voor Grand Theft Auto 5. Met deze mods kun je spelen als King Kong, Godzilla en Mecha Godzilla.

Net als zijn andere “superhelden” -mods, heeft JulioNIB veel iconische bewegingen toegevoegd aan alle drie de wezens. King Kong kan bijvoorbeeld hoge gebouwen beklimmen. Aan de andere kant kan Godzilla zijn atomaire adem gebruiken, en hij kan zelfs een nucleaire schokgolf gebruiken (degene die je tegen koning Ghidorah gebruikte).

Om eerlijk te zijn, lijkt deze modus de beste King Kong/Godzilla-game die we kunnen krijgen. Het is hersenloos plezier en dat is wat de meeste van ons Kaiju-fans echt willen. Kon je nu maar alle gebouwen in Grand Theft Auto 5 vernietigen…

Maar hoe dan ook, u kunt deze proefversies downloaden van De Patreon-pagina van JulioNIB. Modder is van plan de definitieve versies op een later tijdstip gratis uit te brengen.

We raden ook aan om de meeste, zo niet alle, andere mods te downloaden. Zo is er Grand Theft Auto 5 Marvel Thanos Endgame. Er is ook een PS4 Marvel Spider-Man-mod. Bovendien vind je Predator Mod, X-men Magneto Mod en Hulk Mod. Je kunt ook Dragon Ball Mod, Flash Mod, Green Goblin Mod en Ghostrider Mod vinden.

Genieten!

John Papadopoulos

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computerspelletjes en steunt de mod en onafhankelijke gemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een sterke speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-versnelde grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graadscriptie geschreven over “The Evolution of Computer Graphics Cards”.
Contact: e-mail

READ  Gen Z: echte gebruikers van mobiele games
Written By
More from Eda Greene
Montclair High School & MKA beperken fans van thuiswedstrijden voor herfstsporten
Menigten zoals deze bij een MHS-voetbalwedstrijd in 2018 zullen dit najaar nergens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *