Spelen mensen nog steeds Among Us? De laatste gegevens

Onder ons – de populaire virale videogame over bemanningsleden en bedriegers in de ruimte – krijgt nog steeds een groot aantal gebruikers en vestigt recordrecords voor mobiele games.

Wat gebeurd er?

Nieuwe nummers van Nielsen’s SuperData gevonden Onder ons had alleen al in november ongeveer 500 miljoen gebruikers, wat betekent dat de game de meeste maandelijkse spelers voor een mobiele videogame ooit had, aldus De rand.

  • De cijfers waren hoger dan die voor Pokemon Go en Candy Crush Saga.
  • De rand meldt dat het nieuwe, meest populaire spel ongeveer 300 miljoen gebruikers had.
  • De game is ook mobiel aanwezig: slechts 3% van de gebruikers speelt op pc in plaats van mobiel.

Enige context:

Onder ons is een van de meer populaire videogames van het jaar geworden, en het kwam pas eind 2020 echt op stoom, zoals ik schreef voor Deseret News.

  • De game roept gamers op om als een team te werken om erachter te komen wie op hun ruimteschip een missie saboteert. Andere deelnemers voltooien ondertussen taken terwijl ze de bedrieger ontwijken, die hen in de game kan doden.

Meer gebruikers komen?

Nintendo onlangs uitgebracht Among Us op de Nintendo Switch, wat betekent dat een hele populatie gamers nu extra toegang tot de game heeft.

Onder ons vervolg?

Er waren enkele vroege gerommel van een vervolg op de game. Maar De rand meldt de ontwikkelaars van het spel een vervolg geannuleerd sinds de huidige versie zo succesvol is.

  • “De belangrijkste reden dat we (waren) opnamen voor een vervolg, is omdat de codebase van Among Us 1 zo verouderd is en niet is gebouwd om het toevoegen van zoveel nieuwe inhoud te ondersteunen,” zei InnerSloth in een blogpost. “Als we echter zien hoeveel mensen Among Us 1 leuk vinden, willen we het spel echt kunnen ondersteunen en naar een hoger niveau tillen.”
READ  Download de nieuwste Battlegrounds Mobile India APK-downloadlink

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *