Kirby And The Forgotten Land gewaardeerd voor Nintendo Switch

One Switch-versie, we willen hem zeker in 2022 krijgen Kirby en het vergeten land – Een nieuwe 3D-platformgame die Kirby op een mysterieuze plek plaatst vol met verlaten gebouwen uit het verleden.

Met de game die in het voorjaar van 2022 aankomt, is het geen verrassing dat deze nu wordt gerangschikt door de ESRB in Noord-Amerika. Het is “E10+” geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en geeft in ieder geval aan dat de game nog steeds op de goede weg is. Hier is de volledige samenvatting van de game-evaluatie, die roze puffball-fans een beter idee geeft van wat ze kunnen verwachten.

Het lijkt erop dat Kirby de ontvoerde wezens zal moeten redden van de krachten van het kwaad in zijn nieuwe avontuur. Er zijn ook meer details over de wapens die hij zal gebruiken en de stijl van baasgevechten die spelers kunnen verwachten.

“Dit is een actie-avonturenspel waarin spelers Kirby helpen ontvoerde wezens te redden van de krachten van het kwaad. Spelers doorkruisen 3D-platforms terwijl ze munten verzamelen, puzzels oplossen en Kirby’s vaardigheden gebruiken om te vechten tegen cartoonachtige vijanden (zoals paddenstoelen, vossen en reuzenschildpadden). Spelers gebruiken zwaarden, bommen en pistolen van het explosieve type. Om vijanden te verslaan; bij sommige wapens kunnen spelers een dradenkruis/targeting gebruiken voor langeafstandsschieten. Boss-gevechten kunnen hectisch zijn, met laserschieten, explosies en projectielen die op Kirby vliegen , vaak van dichtbij vanuit een opwaarts perspectief.”

Foto: Nintendo

Vorige maand kregen we onze eerste glimp van de Switch Box-kunst van de titel, Die je kunt zien in onze vorige post. Ben je enthousiast over Kirby’s volgende grote avontuur op het nieuwste Nintendo-platform? Vertel het ons in de reacties.

READ  Premier Modi zegt zelfredzaam India nu mantra voor 130 crore-indianen

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *