Komen er New World Xbox-, PS5-, PS4- en Nintendo Switch-versies?

De nieuwe wereld De gesloten bèta is erg populair gebleken, maar is alleen beschikbaar op pc. Wordt de volledige MMORPG ook uitgebracht op populaire consoleplatforms? Hier is de nieuwste versie van New World Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4 en Nintendo Switch.

Is er een releasedatum voor New World Xbox Series X | S en Xbox One?

New World-releasedatum is 31 augustus 2021. Dit is alleen voor de pc-versie, maar er zijn geen plannen voor New World Xbox Series X-releases | S en Xbox One.

Amazon is niet van plan om een ​​nieuwe Xbox-poort ter wereld te lanceren, zoals bevestigd door het officiële New World Twitter-account (Tweet insluiten).

Is er een releasedatum voor New World PS5 en PS4?

Nieuwe wereld PS5 en PS4

MMO van Amazon Game Studios, New World, exclusief voor het pc-platform. Het wordt daar op 31 augustus gelanceerd, maar er is geen releasedatum voor de nieuwe wereld PS5 en PS4.

In antwoord op een vraag over consolepoorten New World, het officiële Twitter-account van de game antwoordde: “Hoewel we begrijpen dat veel spelers de game op console willen spelen, zal New World alleen beschikbaar zijn op pc.” Hieruit blijkt helaas dat er momenteel geen plannen zijn voor een New World PlayStation-release.

Is er een New World Nintendo Switch-releasedatum?

Nieuwe Wereld Nintendo Switch

Er komt geen nieuwe wereld naar de Nintendo Switch. Hoewel er geen New World Nintendo Switch- en Switch Lite-poort is om naar uit te kijken, komt de MMO op 31 augustus 2021 naar de pc.

READ  Halo Infinite op Xbox Series X voor Dolby Atmos - wat dat betekent voor multiplayer

Hoewel de New World Switch-versie niet lokaal kan werken, kan New World: Cloud Version dat wel. Desondanks zeiden de ontwikkelaars dat de gloednieuwe MMORPG “Het zal alleen beschikbaar zijn op pc. “

Bekijk hoe je toegang krijgt tot de gesloten bèta voor meer informatie over New World. Iedereen die de pech heeft om toegang te krijgen, zou de potentiële nieuwe open wereldquiz moeten lezen. Tot slot, is de console-ervaring beschikbaar op pc via console-ondersteuning?

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden

Het onderwerp uitbreidbare opslag is opnieuw opgedoken na Sony’s recente demontage van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *