The Witcher: Monster Slayer is nu beschikbaar op iOS en Android

The Witcher: Monster Slayer, de augmented reality-game die zich afspeelt in het Witcher-universum, is nu gratis beschikbaar op iOS en Android.

The Witcher: Monster Slayer, ontwikkeld door Spokko, is een AR-game waarin spelers de rol van een nieuwe Witcher op zich nemen en de echte wereld in moeten gaan om op meer dan 100 Witcher-monsters te jagen. Sommige monsters verschijnen alleen op bepaalde locaties of op bepaalde tijden van de dag.

Als je voor 28 juli inlogt, ontvang je het Kaer Morhen Steel Sword, waarmee je meer ervaring krijgt door monsters te doden met 10%.

The Witcher: Monster Slayer is een van de vele AR-videogames die zijn geïnspireerd op de beroemde franchises. Hoewel Pokemon Go een van ’s werelds populairste AR-games blijft, zijn er vergelijkbare inspanningen geweest, waaronder Minecraft Earth, dat sindsdien is afgesloten, en Harry Potter: Wizards Unite, ook van Pokemon Go-ontwikkelaar Niantic.

De releasedatum van The Witcher: Monster Slayer werd onthuld tijdens de allereerste WitcherCon, met aankomende Witcher-shows van Netflix en CD Projekt Red. Bekijk de eerste trailer voor The Witcher Seizoen 2 op Netflix, of de preview van The Witcher Ronin, een nieuwe strip elders over Geralt in het middeleeuwse Japan.

READ  Ultieme doelstelling om het positiviteitspercentage van COVID te verlagen tot 5%, zegt de regering

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *