Komend Battlefield komt deze feestdagen eraan

De volgende game in de Battlefield-franchise is dit jaar onderweg en wordt dit voorjaar onthuld. EA zegt dat de multiplayer-game gepland staat om deze vakantie te lanceren en dat het voertuiggevechten en vernietiging “verhoogt”. De Battlefield-serie staat bekend om de niveaus die iedereen kent door te profiteren van de volgende generatie gaming-apparaten en computers.

Andrew Wilson, CEO van EA, zei dat hij vandaag tijdens een driemaandelijkse winstoproep niet teveel details over de volgende Battlefield-game kon onthullen, maar zei dat de FPS-game momenteel bezig is met de interne ontwikkelingsfasen. Dit jaar is het drie jaar geleden dat Battlefield V werd gelanceerd, dat afgelopen juli voor het laatst werd bijgewerkt.

“We kijken ernaar uit om de komende maanden veel te delen over onze plannen voor Fiscal Year 22, inclusief de volgende Battlefield-ervaring, die een terugkeer zal markeren naar een totale militaire oorlog”, zei Wilson. “De game maakt optimaal gebruik van de kracht van de volgende generatie platforms om enorme en meeslepende gevechten tot leven te brengen met meer spelers dan ooit tevoren.”

“De volgende editie van Battlefield bevat kaarten van ongekende schaal, met alle vormen van vernietiging, spelersagentschap, gevechtsvoertuigen en wapens waar de serie bekend om staat, en brengt ze naar een ander niveau”, zei Wilson.

We weten nog niet hoe de volgende Battlefield-setup eruit zal zien, hoe groot EA van plan is zijn maps te vergroten of het aantal spelers. Heck, we weten niet eens hoe ze het gaan noemen – de laatste paar games zijn tenslotte een beetje raar geworden over nummering.

READ  Dragon Quest XI schrapt de notering ten gunste van Dragon Quest XI-S

Maar Wilson zegt dat we de komende maanden meer zullen ontdekken, dus Battlefield-fans moeten contact houden.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *