Komisch point-and-click-avontuur There Is No Game: Wrong Dimension vandaag beschikbaar op mobiel | Lidwoord

Draw Me A Pixel heeft There Is No Game: Wrong Dimension uitgebracht op iOS- en Android-apparaten na de eerdere release op pc dit jaar.

Het is een point-and-click-avonturenspel waarin je speelt als de gebruiker, een gamer die ontevreden is over het feit dat er geen spel is om te spelen, en vanwege hun interferentie de software kapotmaakt en naar een andere dimensie sleept. Hier werken ze samen met een praatprogramma om erachter te komen hoe ze weer thuis kunnen komen.

Deze reis voert je door veel verschillende reeksen waarin een aantal puzzels moet worden opgelost, die allemaal een parodie zijn van verschillende populaire spellen uit eerdere jaren, zoals Superhot en Papers, Please. De oplossingen voor deze puzzels laten je ook buiten de gebaande paden denken.

Draw Me A Pixel benadrukt dat There Is No Game geen game is, zoals de titel aangeeft, of dat het in ieder geval niet probeert te zijn. Er is een trailer hierboven met meer informatie over wat je verwacht van de indie-budgettitel, evenals enkele van de meta-verwijzingen.

There Is No Game: Wrong Dimension was oorspronkelijk aangekondigd om in juli naar mobiel te komen na de lancering op Steam. Sinds de pc-release heeft de game een overweldigend aantal positieve recensies van gebruikers ontvangen en een hoge score van 89 behaald op Metacritic.

Het klinkt alsof het de perfecte traktatie is voor een leuk mobiel spel om deze kerst te spelen, en als je geïnteresseerd bent, kun je het nu pakken van de iOS App Store of Google Play voor Android. Het is een premium-titel die $ 4,99 kost.

READ  Epic Games vecht om Fortnite terug te krijgen in de Apple App Store

Als je op zoek bent naar nog meer puzzelspellen om deze kerst te spelen, waarom zou je dan niet eens kijken naar onze grote lijst met de beste die je op je iPhone of iPad kunt spelen?

Written By
More from Eda Greene

Waarom geeft de overheid PUBG Mobile India geen toestemming om de game te lanceren?

PUBG Mobile India had hun herlancering van de game in november in...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *