Falcons vs. Bucs Game Preview Week 15 2020

AANVULLENDE 2020-WIJZIGINGEN VAN NOTA

  • Hoewel het wordt vermeld in het gedeelte “Roster-toevoegingen” hierboven, is het de moeite waard om verder uit te werken over de extreem dramatische verandering die de Buccaneers hebben aangebracht op de belangrijkste positie van het spel. Na vijf seizoenen stapte het team over van Jameis Winston, de eerste overall keuze in het ontwerp van 2015, en vulde de startende quarterback-plek met de man die velen beschouwen als de GOAT, voormalig Patriot Tom Brady. Brady brengt 20 jaar ervaring en zes Super Bowl-kampioenschapsringen mee naar Tampa in een van de meest opmerkelijke aanmeldingen voor gratis spelers in de geschiedenis van de NFL. Brady’s overstap naar de Buccaneers bracht ook de voormalige Patriots-ster Rob Gronkowski ertoe om met pensioen te gaan en hij werd prompt geruild naar Tampa Bay voor een vierde ronde draft-pick. Een andere voormalige teamgenoot van Brady’s, zij het voor slechts één wedstrijd, arriveerde eind oktober toen de Buccaneers WR Antonio Brown contracteerden.
  • Tampa Bay debuteerde met nieuwe uniformen in week één in New Orleans. De uniformen zijn grotendeels geïnspireerd op de uniformen die het team droeg tijdens het Super Bowl-tijdperk en in het algemeen van 1997 tot 2013. Sommige elementen van de uniformen die in 2014 werden geïntroduceerd, zijn nog steeds aanwezig, zoals het scherpere, meer gedetailleerde logo met schedel en gekruiste zwaarden en het grotere vlag op de helm (hoewel niet zo groot als voorheen). De uniformen die in 2020 debuteren, bevatten ook een volledig tinnen versie die volledig uniek is in de team- en NFL-geschiedenis en voor het eerst werd gedragen in Denver in week drie.
  • De Buccaneers hebben in 2020 twee nieuwe toevoegingen aan hun coachingstaf: assistent Keith Tandy van verdedigende / speciale teams en assistent-kracht- en conditioneringscoach Cory Bichey. Tandy werkte in 2019 op het middelbare school- en universiteitsniveau, de laatste op zijn alma mater van West Virginia, maar hij begint zijn NFL-coachingcarrière bij hetzelfde team dat hem in 2012 heeft opgesteld. Tandy bracht zes seizoenen door in Tampa als een veiligheids- en speciale teams vallen op voordat hij zijn spelerscarrière beëindigde in Atlanta in 2018. Bichey komt naar de Buccaneers van de Mississippi State University, waar hij eerder werkte onder de huidige Buccaneers Head Strength & Conditioning Coach Anthony Piroli.
  • The Buccaneers gebruikten hun franchisetag voor het eerst in acht jaar tijdens het laagseizoen van 2020. Die tag werd gebruikt om de linebacker Shaq Barrett van buitenaf te behouden, die van een rotatiereserve in Denver naar de zakleider van de NFL in 2019 ging nadat hij bij de Bucs had getekend als een onbeperkte vrije agent. Barrett’s 19,5 zakken in zijn eerste jaar bij de Buccaneers braken het franchiserecord van Warren Sapp voor één seizoen en maakte hem tot een van de topprioriteiten van het team in het laagseizoen. Barrett en de Bucs konden tijdens het laagseizoen van 2020 geen overeenstemming bereiken over een langetermijnovereenkomst, deels vanwege de onzekerheden veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, dus Barrett zal dit najaar op het eenjarige contract van de tag spelen.
  • De Buccaneers verloren een van hun belangrijkste verdedigende spelers in week vijf toen de verdedigende lineman van het derde jaar Vita Vea een gebroken been opliep en op een geblesseerde reserve werd geplaatst, waardoor zijn seizoen eindigde. Vea sloeg 2,0 zakken tijdens de eerste vijf wedstrijden en was een belangrijk lid van de leidersverdediging van het team.
  • Nadat de ploeg een 0-5 start had bereikt, kozen de Falcons ervoor om Hoofd Coach Dan Quinn en General Manager Thomas Dimitroff te ontslaan. Quinn was sinds 2015 de hoofdcoach en vertrok met een record van 43-42 en twee playoff-optredens, waaronder een verlies in de Super Bowl aan het einde van het seizoen 2016. Dimitroff begon zijn ambtstermijn als GM van Atlanta in 2008. Raheem Morris heeft de functie van interim-hoofdcoach van de Falcons overgenomen voor de rest van het seizoen 2020; de functie van algemeen directeur is vacant gebleven.
  • De Falcons onthulden hun eerste nieuwe set uniformen sinds het seizoen 2003 in mei. Het primaire thuisshirt heeft een zwarte trui over een zwarte broek, maar er zijn acht mogelijke combinaties die het team kan gebruiken. Er is ook een alternatieve trui met een verloop van zwart naar rood, en alle truien hebben een groot “ATL” -embleem over het spelersnummer.
  • De Falcons maakten een grote verandering in de krappe eindpositie. Austin Hooper brak uit met 146 vangsten in de seizoenen 2018/19, wat hem een ​​lucratieve deal opleverde bij een gratis agentschap uit Cleveland. Atlanta vulde dat gat door een tweede ronde te ruilen voor Baltimore om de voormalige eerste ronde Hayden Hurst te krijgen. Hurst is vierde van het team met 43 vangsten voor 475 yards en drie touchdowns.
  • Atlanta ging ook verder van twee van hun langdurige topbijdragers in het teruglopen van Devonta Freeman en cornerback Desmond Trufant. De Falcons vervingen Freeman, die nu bij de Giants is, door Todd Gurley te contracteren nadat hij door de Rams was vrijgelaten in een salarisplafond. De Falcons gebruikten een eerste ronde keuze om Trufant’s vervanger op te stellen in de voormalige Clemson-opvallende AJ Terrell.
  • De Falcons besloten in november de banden met Takkarist McKinley uit de eerste ronde van 2017 te verbreken. McKinley had 17,5 zakken in drie en een half seizoen in Atlanta.
READ  Nieuw Final Fantasy-gerucht heeft PS5-spelers opgewonden

TOP VERHAALLIJNEN

Dat is de Kicker – Terwijl de NFL zich een weg baant door het COVID-landschap van 2020 en erin is geslaagd om al zijn games tot nu toe te spelen, zijn de Buccaneers grotendeels ontsnapt aan moeilijke situaties die zijn gecreëerd door niet-beschikbare spelers. Tot nu mogelijk. Dinsdag plaatsten de Bucs alle drie hun specialisten – kicker Ryan Succop, punter Bradley Pinion en long-snapper Zach Triner – abrupt op de reserve / COVID-19-lijst. Omdat die lijst bedoeld is voor spelers die positief zijn getest op het virus of die geacht worden in nauw contact te staan ​​met iemand die dat wel heeft gedaan, en omdat teams niet mogen zeggen welke reden voor elke speler geldt, is het nog steeds onzeker hoe lang die drie zijn niet beschikbaar. De Buccaneers krijgen misschien alle drie terug in de mix in het weekend en kunnen doorgaan met de zaken zoals gewoonlijk, maar ze moeten zich ook voorbereiden op een of meer van hen die zondag buiten blijven. Dat betekent dat op alle drie de posities potentiële vervangers moeten worden binnengehaald en ze het testprotocol van 72 uur moeten doorlopen, zodat ze op tijd kunnen worden aangemeld. De Buccaneers hebben ook een kicker in hun oefenploeg, Greg Joseph, die het hele seizoen bij hen is geweest en zo nodig op zondag kan worden opgenomen in de wedstrijddag. Arianen zei: “Ze zijn bezig met het testen, en we zullen een aantal kickers, snappers en gokkers hier in ons team hebben, mogelijk tegen vrijdag of zaterdag. We zullen afwachten hoe het afloopt. . “

Falcons Spoiler spelen? – We hebben dit hierboven tot op zekere hoogte opgemerkt, maar het is de moeite waard om te herhalen dat het pad van de Buccaneers naar 10 overwinningen en een gegarandeerde playoff-plek door de Falcons loopt. Na de wedstrijd van zondag in Atlanta ontmoeten de twee teams elkaar opnieuw in het Raymond James Stadium in week 17. Dat zou op zichzelf al een opmerkelijke planningsvreugde zijn, want dit is de eerste keer dat de Buccaneers ooit twee keer tegen dezelfde tegenstander hebben gespeeld in de afgelopen drie weken van het reguliere seizoen. In dit specifieke geval betekent dit echter dat de Buccaneers minstens één keer en misschien twee keer het beste van hun oude rivalen moeten halen om bij de play-offs te komen. Spelers verklaren gewoonlijk dat het belangrijkste spel “de volgende” is, maar dat kan deze week op verschillende niveaus waar zijn. Als de Buccaneers winnen, zijn ze nog maar één overwinning – of nog één verlies door welk team dan ook de confrontatie tussen Chicago en Minnesota wint – weg van een playoff-ligplaats. Dat zou een veel comfortabelere positie zijn om de laatste twee weken van het reguliere seizoen in te gaan. Als de Falcons de Bucs in het Mercedes-Benz Stadium stoppen, zal het beeld echter niet zo duidelijk zijn en zal de rematch in week 17 veel groter opdoemen. Elk team dat is uitgeschakeld in de playoff-race, zoals de 4-9 Falcons, kan wat extra brandstof krijgen van de kans om de kansen van een tegenstander in het naseizoen te bederven, maar in dit geval zijn de potentiële spoilers zeer verhitte rivalen. met de potentiële spoilees [sic].

READ  Een voorbeeld van de vier-game-serie tegen de Angels

Identiteitscrisis – Nadat de Buccaneers de Vikingen in week 14 hadden verslagen om een ​​verliesreeks van twee wedstrijden te stoppen, werd Arians tijdens het postgame-overzicht gevraagd naar het aanvalsplan van de Buccaneers voor Minnesota. Dat leek in overeenstemming te zijn met de herhaalde vragen in voorgaande weken over de beledigende ‘identiteit’ van de Buccaneers. Specifiek, hebben ze er een, zouden ze er een moeten hebben, en wat is het? Arians verwees naar dat gesprek en had bij deze gelegenheid een sterk antwoord: “Toen we begin deze week naar onze identiteit werd gevraagd, denk ik dat we gewoon onze identiteit hebben laten zien. We kunnen alles doen wat we willen.” Nu was de totale output van Tampa Bay van 305 yards eigenlijk een van de laagste van het seizoen en waren de 26 punten een paar onder het gebruikelijke gemiddelde, maar die cijfers zijn niet bijzonder belangrijk voor de meeste coaches. Arians zag een overtreding die, na een trage start, aantoonde dat het grote plays downfield kon raken in het passerende spel, effectief kon draaien, vooral wanneer het spel laat werd opgeborgen en regelmatiger kon converteren op derde downs dan tijdens de verliezende streak. Hij zag ook een offensief dat weer uitblonk in de rode zone, waar Tampa Bay de eerste seizoenshelft domineerde. Als “identiteit” betekent dat je in bijna elk spel zwaar moet vertrouwen op één facet van de overtreding, dan is Arians er niet echt in geïnteresseerd om er een te hebben. De Buccaneers hebben nog steeds Super Bowl-ambities en om echte kanshebbers te zijn, moeten ze al hun potentieel gevaarlijke wapens ontgrendelen – van Mike Evans, Chris Godwin, Antonio Brown en Scotty Miller tot Rob Gronkowski en Cam Brate tot Ronald Jones, Leonard Fournette en LeSean McCoy.

Big-Play-ontvangers – In 2019 vormden Chris Godwin en Mike Evans het meest productieve wide-receiver-duo in de NFL, respectievelijk tweede en vierde, in yards per wedstrijd en gecombineerd voor 17 touchdowns, ondanks het feit dat beide aan het einde van het seizoen verschillende wedstrijden misten. Maar het paar in Atlanta van oude ster Julio Jones en de opkomende jongere Calvin Ridley liep niet ver achter. Godwin en Evans combineerden voor 2.490 yards en 17 touchdowns, terwijl Jones en Ridley in totaal 2.260 yards en 13 touchdowns produceerden. In 2020 hebben blessures en een offensief met veel monden om te voeden de telaantallen voor de beste ontvangers van de Bucs onderdrukt en Jones heeft vier wedstrijden gemist en werd in andere beperkt door een hamstringblessure die hem wel of niet buiten de zondag kan houden. wedstrijd. Ridley is ondertussen uitgegroeid tot een ster op zich. Als alle vier dit weekend op het veld staan, zal het een van de grootste verzameling ontvangende sterren in de NFL zijn en het duo dat het meeste gedaan krijgt, zal aan het einde waarschijnlijk aan de winnende kant staan. Evans staat ook aan de vooravond van verschillende records en opmerkelijke prestaties (zie het gedeelte Waar u op moet letten hieronder) en Jones moet op het veld en op volle sterkte zijn om een ​​run te maken bij zijn zevende opeenvolgende ontvangst van 1.000 yard. Ridley staat op de achtste plaats in de NFL als het gaat om het ontvangen van yards en heeft een buiten schot om tegen het einde van het seizoen in de top vijf te springen, wat zijn toekomst als speler die de Falcons in de toekomst willen bouwen verder zou versterken.

READ  DJ LeMahieu blijkt de grootste verschilmaker van Yankees te zijn

Klaar voor de weg – De Buccaneers stappen zaterdag voor het eerst in 34 dagen in het vliegtuig, sinds een overwinning in week 10 in Charlotte op de Carolina Panthers. Sindsdien hebben ze drie opeenvolgende thuiswedstrijden gespeeld rond een week. Omdat ze op zoek zijn naar twee of drie overwinningen om die playoff-plek veilig te stellen, zullen ze tweederde daarvan buitenshuis moeten doen, na de trip naar Atlanta met een wegwedstrijd in Detroit in week 16. Gelukkig is Tampa Bay redelijk in staat gebleken tot dit seizoen weg te winnen van hun thuisveld; in feite is hun 4-2-markering op de weg iets beter dan hun 4-3 thuisrecord. Twee van de meest indrukwekkende overwinningen van Tampa Bay, vooral in termen van aanvallende output, waren uitwedstrijden – het 45-20 pak slaag van de Raiders in week zeven en het 46-23 neerhalen van Carolina tijdens die meest recente roadtrip. Als de Buccaneers erin slagen om zowel Atlanta als Detroit te verslaan in de komende twee weken, zullen ze hun beste wegrecord ooit evenaren op 6-2. Dat is toevallig hetzelfde merk als de Super Bowl-kampioen 2020 Bucs had niet de weg, wat zeker een voorbode is van goede dingen. Arians merkte onlangs op dat het thuisvoordeel niet is wat het gewoonlijk is, vanwege de afwezigheid van volle stadions als gevolg van de COVID-19-pandemie. Toch voegt op pad gaan een moeilijkheidsgraad toe aan een wedstrijdweekend, vooral met de beperkingen die dit jaar gelden voor het reizen met spelers en coaches. De Bucs hebben sinds week vijf niet meer verloren op de weg, en dat was een éénpuntsbeslissing in Chicago; ze willen die run graag tot het einde van het seizoen laten lopen, zodat ze in januari nog minstens één roadtrip kunnen maken.

More from Madison Garrett

Dragon Quest XII: Flame of Destiny draait op Unreal Engine 5

Na de live-uitzending van Dragon Quest op 35-jarige leeftijd eerder deze week,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *