Komt Biomutant naar PS5 / Xbox Series X.

Biomutant is aan de horizon voor bepaalde platforms, en sommige fans vragen zich af of de game naar de PS5 of Xbox Series X / S komt.

THQ Nordic legde een zaak uit Biomutant Op PlayStation 5 en Xbox Series X. Ten slotte hebben bezitters van de volgende generatie consoles een duidelijk antwoord over hoe de ervaring eruit zal zien.

Biomutant Het is een vechtsportgame in de open wereld, ontwikkeld door Experiment 101 en uitgegeven door THQ Nordic en onlangs werd bevestigd dat er specifieke versies van PS5 en Xbox Series X / S zijn die door THQ Nordic geĆ¼ploade video’s compatibel zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X ongewijzigd. eigenaren van huidige generatiesystemen kunnen beslissen of ze nu kopen of wachten op de gespecificeerde versie van de huidige generatie.

GERELATEERD: BioMutant-uitlegtrailer geeft aan wat je kunt verwachten

Terwijl Biomutant Het heeft een bevestigde releasedatum voor de laatste generatie en er is geen releasedatum in zicht voor de huidige generatie. De De aanstaande release van de nieuwste generatie versie Het zal echter achterwaarts compatibel zijn, dus degenen die niet op de huidige versie willen wachten, kunnen nog steeds van de volledige ervaring genieten.

BiomutantDe PS5- en Xbox Series X-releases zijn mogelijk het antwoord van Experiment 101 op de technische problemen die voorkomen dat de achterwaarts compatibele PS4-versie de originele 4K bereikt. De huidige gameplay op de PS5 en Series X ziet er stabiel uit en het lijkt onwaarschijnlijk dat eigenaren van de huidige generatie lang op het definitieve einde zullen wachten. Biomutant Ervaring. De openbaarmaking van gameplay-opnames is een goed teken dat de evolutie goed vordert, en het is mogelijk dat Trial 101 zich eenvoudig zal concentreren op ondersteuning na de lancering voor de nieuwste generatie releases voordat het zich richt op de huidige generatieversie.

READ  Opnieuw bevoorraden van Xbox Series X - Kijk wie er over de lijn kan springen

Het elegante cartooneske werk van Biomutant Het zou waarschijnlijk goed gaan met HD, en de aangeboden gameplay laat een naadloze ervaring zien op elk van de platforms van de huidige generatie. Tot nu toe is het niet duidelijk of de huidige versie een gratis upgrade zal zijn voor bezitters van de nieuwste versie, zoals het geval is met Star Wars Jedi: Fallen OrderGratis upgrade. THQ Nordic heeft zich in het verleden inconsistent gedragen met betrekking tot upgrades en bood soms een gratis upgrade aan voor het ene systeem terwijl het voor een ander aanrekende. Biomutant De upgrade van de huidige generatie is onduidelijk.

De release op systemen van de huidige generatie kan voor sommigen nog steeds niet nodig zijn, omdat de nieuwste generatie versies nog steeds de volledige ervaring bieden. Experience 101 moet mogelijk extra prikkels overwegen om meer spelers naar de huidige generatie te brengen, anders houden veel gamers vast aan hun PS4- en Xbox One-systemen, omdat de game niets onmogelijks lijkt te hebben op de hardware van de laatste generatie. Er is ook geen bevestigde versie van de Nintendo Switch, en het zal waarschijnlijk een groot publiek van gamers verliezen die de voorkeur geven aan een draagbare versie.

Biomutant Releases op pc, PS4 en Xbox One op 25 mei 2021. De releasedatum voor PS5 en Xbox Series X is TBA.

Meer: Biomutant: welke klasse moet je spelen

Mass Effect 1 2 legendarische editie

Alle Mass Effect 1-opties die naar Mass Effect 2 gaan


READ  Macrotis is een side-scrolling platformgame die binnenkort beschikbaar is voor PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

De Nintendo Switch PS5 en Xbox Series X Show Wie is het hoofd – Wie heeft PlayStation 5-voorraad nodig? | Spellen | vermaak

Nintendo Switch-consoleverkoop in 2020, wat geen goed nieuws is voor PlayStation en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *