Komt de nieuwe versie van Silent Hill 2 naar Xbox?

Konami heeft aangekondigd dat het is gaan samenwerken met horrorgame-ontwikkelaar Bloober Team om een ​​nieuwe versie van Silent Hill 2 te maken, die in de toekomst via Steam en PS5 op pc zal verschijnen. Er is nog geen exacte releasedatum bevestigd, maar Xbox-fans vragen zich nu al af of ze de game zelf of Silent Hill 2 exclusief op PlayStation 5 zullen kunnen spelen.

Helaas voor Xbox Series X & S-bezitters is al bevestigd dat Silent Hill 2 een PS5-exclusieve getimede console is. Tijdens de Silent Hill Transmission livestream van vandaag werd de eerste trailer voor Silent Hill 2 Remake onthuld, die eindigde met: Bevestiging dat Silent Hill 2 niet beschikbaar zal zijn op andere platforms Voor minstens een jaar. Als Silent Hill 2 in 2023 wordt gelanceerd voor PS5, zullen we de game op zijn vroegst pas in 2024 op Xbox Series X & S of andere platforms zien verschijnen.

Het is echter ook mogelijk dat dit meer dan een jaar kan duren, aangezien Final Fantasy VII Remake gepland stond Een jaar exclusief voor PlayStation Toen het werd gelanceerd in 2020, maar nu We zijn hier in 2022 en er is nog steeds geen teken dat de epische RPG van Square naar Xbox komt. Afhankelijk van eventuele toekomstige deals tussen Sony en Konami, zien Xbox-gamers Silent Hill 2 mogelijk lange tijd niet.

Om te beginnen is Silent Hill 2 de aankomende remake van Konami’s iconische horrortitel. Ontwikkeld door het Bloober-team en makers van horrortitels als The Medium, Layers of Fear en Observer, bracht Konami ook een deel van het originele team terug, waarbij Masahiro Ito opnieuw aan het monsterontwerp werkte terwijl Akira Yamaoka de soundtrack componeerde. De game volgt James Sunderland als hij aankomt in de titulaire stad en heeft wat alleen kan worden omschreven als de slechtste dag van zijn leven.

READ  Kies er een: wat is je favoriete Forza Horizon-game? - Voorzien zijn van

Lees verder: 10 goedkope horrorspellen om deze Halloween te spelen

Een deel van de berichtgeving die u op Cultured Vultures vindt, bevat gelieerde links, die ons kleine commissies geven op basis van aankopen die gedaan zijn door onze site te bezoeken. We behandelen gamingnieuws, filmrecensies, worstelen en nog veel meer.

Written By
More from Vanessa Hale
Top 5 PUBG Mobile alternatieve games die je kunt spelen
Vorige maand was het Fortnite dat uit de Google Play Store en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *