Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Melchizedek . onthult

Nieuws

Atlus heeft vandaag de dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Atlus heeft vandaag de dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Deze keer kijken we naar Melchizedek, een andere demon die voor het eerst verscheen in de originele Soul Hackers en die ook verscheen in Shin Megami Tensei V.

Zoals de meeste dagelijkse trailers, krijgen we ook de dagelijkse horoscoop, waarin Steenbok bovenaan de fortuinranglijst staat en Vissen onderaan. Lijkt me weer een geluksdag.

Je kunt de video hieronder bekijken.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, tweede galerij, meer afbeeldingen, meer screenshots, nog een galerij, nog een galerij, gameplay-video, nog een, nog een, laatste, laatste, vierde en nieuwer boven veel gameplay, en nog een trailer die de Engelse cast onthult.

Je kunt ook eerdere dagelijkse trailers bekijken, waaronder een met Take-Minakata, een met Seiryu, een met zaterdag, een andere over pizza, een over Bar Heidrun, een onthullende Fortuna, een met Succubus, een met in de hoofdrol Fafnir, een met COMP Smith, een is zaterdag getoond.

READ  MLB The Show 22 PS5 vs Xbox Series X vs PS4 Pro vs Xbox One vergelijking

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt geëvolueerd met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en next-level storytelling van ATLUS.Soul Hackers 2 speelt zich af in de wereld van Shin Megami Tensei en volgt een geheel nieuw verhaal over twee klanten van Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, het vooraanstaande personeel omvat muziek van Monaka, personageontwerpen door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.

Written By
More from Vanessa Hale
Game Center van Samsung TV wordt in 2022 gelanceerd, maar er is nog geen indicatie van Xbox Cloud-ondersteuning
Als onderdeel van CES 2022 heeft Samsung aangekondigd dat sommige 2022 Smart...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *