Komt Jurassic World Evolution 2 op Xbox?

de beste spellen

Komt Jurassic World Evolution 2 naar Xbox? / Copyright afbeelding Frontier Developments

Komt Jurassic World Evolution 2 op Xbox? Na de lancering op het kickoff-evenement van het zomergamefestival van de E3, bouwt Jurassic World Evolution gestaag aan de kracht van de hype-trein. Terwijl spelers wachten op het verschijnen van een parkbeheer- en dinosaurus-ecosysteemsimulator, zijn ze benieuwd welke platforms het spel zullen hosten. Dit is wat we weten.

Jurassic World Evolution 2 verschijnt op pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X | S en Xbox One later dit jaar. Een exacte datum is nog niet aangekondigd, waarbij Frontier Developments zegt dat het pas eind 2021 zal aankomen.

In Jurassic World Evolution 2 nemen spelers de rol aan van de manager van een Jurassic Park-achtig themapark vol met nieuw leven ingeblazen dinosaurussen.

Dompel jezelf onder in een meeslepend en fantasierijk verhaal van Jurassic World dat zich afspeelt na de wereldschokkende gebeurtenissen van Jurassic World: Fallen Kingdom. Leid inspanningen om dinosaurussen te controleren, te behouden en in bedwang te houden terwijl je samenwerkt met iconische personages uit de films, waaronder Dr. Ian Malcolm ( Jeff Goldblum) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard),’ leest de officiĆ«le beschrijving van Frontier Developments.

Spelers zullen hun tuinen bouwen en aanpassen met meer dan 75 prehistorische soorten. Ze kunnen ook belangrijke momenten uit de Jurassic World-franchise bezoeken en deze als parkmanager spelen.

READ  Killer Queen Black komt op 23 februari naar Xbox
Written By
More from Vanessa Hale
Augmented Reality Mobiele games Marktgroeitrendsanalyse 2020-2025
Het Augmented Reality Mobile Games-marktrapport biedt een allesomvattend onderzoek van deze branche,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *