Sonic Prime concept art lekt, Sonic the Hedgehog’s Shatterverse nummer verschijnt

Sonic the Hedgehog reist naar vreemde nieuwe werelden en vecht tegen een kwartet Robotniks in nieuwe animatieserie op netflix, sonische prime, aldus concept art gelekt uit de nieuwe show. Zoals gespot door Sonic Fansight staart kanaalKunstwerken uit de serie kwamen al vroeg uit de portfolio van een kunstenaar (nu verwijderd) op Artstation.

Deze kunst toont een dwingende premisse in de context van: Spider Man: In het vers van de spin En de Ratchet and Clank: Rift Apart: Het is duidelijk dat Sonic naar alternatieve dimensies zal reizen waar hij vreemde versies van zijn teamgenoten zal ontmoeten, zoals Amy Rose (met een speer en basisuitrusting) en Tails (in een alternatief universum waar hij een jas draagt). Hij zal ook een verscheidenheid aan Robotniks/Eggmans tegenkomen, variƫrend van peuterleeftijd tot pijnlijke tieners tot oude man Evo.

We weten dat Sonic een “raar nieuw multiversum” gaat verkennen sinds de officiĆ«le aankondiging van de show, maar… sonische primeNieuw gelekte concept art biedt een duidelijker beeld van wat fans kunnen verwachten van wat producenten ‘shutterverse’ noemen.

Joe Kelly zei: “Sonic gaat een avontuur op hoge snelheid aan, door het vreemde en mysterieuze Shatterverse,” sonische prime Showregisseur en schrijver bij Man of Action Entertainment, de afgelopen maand Sonic Central Live-streaming. “Het is aan Sonic om het universum te redden en onderweg momenten van zelfontdekking en verlossing te beleven.”

sonische prime Het is gepland om ergens in 2022 op Netflix te verschijnen.

READ  Heb je een echo of ring? Binnenkort zal Amazon ze gebruiken om uw internet te delen met een nieuw 'Sidewalk'-netwerk
Written By
More from Lesley Curry
Je kunt AirPods Pro het komende jaar gestaag laten knetteren
Foto: Adam Clark Estes / Gizmodo Toen AirPods Pro voor het eerst...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *