Konami kondigt Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection aan voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Konami aangekondigd Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga-collectie Voor PlayStation 5, Xbox-serie, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (Steam). Het wordt in 2022 gelanceerd in zowel fysieke als digitale versies voor $ 39,99.

Hier is een overzicht van de collectie, via Konami:

Deze meeslepende verzameling van dertien originele klassiekers geeft slasher-achtervolging, voetgevechten en kluwen met Bebop en Rocksteady een frisse kijk op waarom Konami’s aanpassingen van helden in halve schaal de standaard zetten in populaire actiegames. Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga-collectie Omvat:

 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Passage)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (Passage)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles (Diversen)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 2: kaartspel (Diversen)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project (Diversen)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Toernooivechters (Diversen)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Toernooivechters (Super Nintendo)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Hyperstone Heist (Sega-Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: Toernooivechters (Sega-Genesis)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles: The Fall of the Foot Clan (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Terug uit het riool (Game Boy)
 • Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radicale redding (Game Boy)

Konami is een samenwerking aangegaan met game-ontwikkelaar Digital Eclipse om deze klassiekers vakkundig aan te passen aan moderne spelsystemen met een indrukwekkend scala aan functies van levenskwaliteit, waaronder op elk moment besparen en terugspoelen, knoptoewijzing en het toevoegen van online spelen voor specifieke games met behulp van uw lokale bank om te spelen alle titels waar het was. Oorspronkelijk bedoeld. De Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga-collectie Het wordt ook geleverd met een digitale spelgids voor elke titel om spelers te helpen vechten en af ​​en toe zwemmen door uitdagende gebieden.

De spellen zijn gebaseerd op de personages en thema’s van de tekenfilmseries en kinderstrips uit de jaren 80 Teenage Mutant Ninja Turtles, die vaak plaatsvindt in fictief New York City, rond riolen, in toekomstige vijandelijke bases en zelfs in de tijd zelf! In samenwerking met Nickelodeon, Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga-collectie Het zal ook een groot aantal toevoegingen bevatten met afbeeldingen uit originele tekenfilms, strips en andere geschiedenis. Teenage Mutant Ninja Turtles Mediacontent in een vertaald museum verbindt de franchise via verschillende media. Daarnaast zullen ook nooit eerder vertoonde ontwikkelingskunsten, grafische afbeeldingen en game-ontwerpmaterialen worden opgenomen.

Bekijk de traileradvertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij. Bezoek hier de officiële website: EngelsEn de Japans.

Engels

Japans

READ  Mario Kart in je woonkamer
Written By
More from Vanessa Hale
Onirike lanceert 29 juni voor Xbox One, Switch en pc, “kort daarna” voor PS4
Uniriki Het wordt gelanceerd voor Xbox One, Switch en pc via stoom-...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *