Google geeft details over de laatste grote daling in Android-functies

Google Foto’s op Android kan binnenkort achtergronden vervagen in een grotere selectie foto’s, waaronder foto’s van mijn persoonlijke favoriete huisdieren, voedsel en planten. Het is een van een handvol aankomende updates voor de Android-apps en -services van Google, die ook aanpassingen aan Google TV, een nieuwe tool voor schermtijd en een bredere uitrol van een Gboard-functie die helpt bij het verbeteren van de grammatica.

Voorheen kon Google Foto’s de achtergrond in foto’s van mensen vervagen. Maar met deze update kunnen Pixel-bezitters en Google One-abonnees het voor meer thema’s gebruiken. Beeldvervaging kan ook worden toegepast op bestaande afbeeldingen als nabewerkingseffect.

Grammaticacontrole op het werk.
Afbeelding: google

De functie voor grammaticacorrectie in Gboard, die voorheen exclusief was voor Pixel-telefoons, wint ook terrein. Google zegt dat de functie werkt op het apparaat en wordt toegevoegd aan de lijst Spelling banen. Gboard wordt ook bijgewerkt met nog eens 2000 emoji-blends, die twee bestaande emoji’s combineren tot stickers die kunnen worden verspreid over verschillende berichten-apps en online services.

De Toegankelijkheid App Direct SchrijvenOntworpen om snelle en gemakkelijke spraak-naar-tekst transcriptie te leveren voor slechthorenden, is het bijgewerkt om offline te werken. Google zegt dat dit van pas zou moeten komen voor gesprekken die overal plaatsvinden waar het verkrijgen van een betrouwbare internetverbinding een probleem kan zijn, zoals in metro’s en vliegtuigen. Live Transcribe is beschikbaar op alle Android-telefoons en is vooraf geïnstalleerd op Pixel- en Samsung-telefoons.

Live transcriptie offline functie.
Afbeelding: google

Er komen ook een aantal kleinere upgrades aan. De Google Assistent krijgt een aantal parkeerfuncties waarmee u kunt betalen, uw parkeerstatus kunt controleren en uw tijd kunt verlengen met alleen uw stem. Het werkt door te integreren met ParkMobile en is Beschikbaar in meer dan 400 Amerikaanse steden. Ondertussen wordt de Near Sharing-functie van Android bijgewerkt om bestanden met meer dan één persoon tegelijk te delen, en Google TV krijgt een ‘Hoogtepunten’-tabblad, dat is ontworpen om een ​​feed met entertainmentnieuws en commentaar te bieden op basis van films en shows die u ben aan het volgen. Ten slotte is de nieuwe Screen Time-widget die op Android is gelanceerd, ontworpen om u een snel overzicht te geven van de apps waaraan u overdag uw tijd besteedt.

Google heeft geen exacte releasedatums voor deze functies verstrekt. Maar zoals bij Google werkt zijn Berichten-app bijHet lijkt veilig om aan te nemen dat het in de komende weken zal worden uitgerold.

READ  Random: Fall Guys 'beste speler, The Fallen One, is eindelijk ontdekt, Portal Themed Outfit onthuld
Written By
More from Lesley Curry
Ik vergat dat Mass Effect 1 eindigt met een elektronisch rocknummer
schermafbeelding: EA / BioWare het origineel Evic MassaR Het vertelt het verhaal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *