Koop de Xbox Storage Expansion Card van 1 TB voor slechts $ 105, zolang de voorraad strekt

Koop de Xbox Storage Expansion Card van 1 TB voor slechts $ 105, zolang de voorraad strekt

Xbox-serie Als zodanig is het vergroten van de opslagruimte op Xbox meestal duurder dan op PS5 (en zeker Nintendo Switch). Maar vandaag is een goede dag voor degenen die op zoek zijn naar een uitbreidingskaart. Detailhandelaar van Amazon Woot verkoopt de Seagate 1TB-uitbreidingskaart voor slechts $ 105, een daling van $ 150. Woot heeft deze deal aangemerkt als een 'opruiming' en deze loopt over ongeveer twee weken af, maar hij zal zeker niet lang op voorraad blijven. Dit is een enorme deal, dus als je geïnteresseerd bent, moet je hem snel pakken.

Amazone En Beste koop Ze verkopen de Seagate 1TB-uitbreidingskaart voor $ 140. Deze korting van $ 10 is echter niet slecht, aangezien de deals over het algemeen ongebruikelijk zijn wat een deal Uiteraard veel beter.

Deze kleine kaart verschijnt in de sleuf aan de achterkant van de serie Western Digital C50-uitbreidingskaartDeze apparaten zijn momenteel de enige externe opslagoptie voor de nieuwe Xbox-consoles waarmee je Xbox Series kunt spelen

Sinds de twee Xbox-series De series Series S-eigenaren die dat wel zijn Ik heb me geabonneerd op Game Pass Ze beseffen zeker hoe snel opslagruimte kan verdwijnen.

Seagate 1TB-uitbreidingskaart voor Xbox-serie

Terwijl je een gewone externe harde schijf kunt gebruiken, zoals deze Western Digital 5 TB-model TE KOOP – Om de Xbox-serie op te slaan

READ  Microsoft wordt getipt om een ​​volledig digitale Xbox-serie te lanceren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *