Microsoft-nieuwsoverzicht: Firefox test Bing als standaardzoekmachine, Xbox krijgt nieuwe Microsoft Edge en meer

De Microsoft News Feed is een wekelijkse functie die het belangrijkste Microsoft-nieuws van de afgelopen week belicht. Ga zitten, drink een kopje koffie en veel leesplezier!

Xbox-update van september brengt Microsoft’s nieuwe Edge-browser naar Xbox-consoles

Xbox One- en Xbox Series X-consoles ontvangen | S nieuwe update deze week. De Xbox-update van september brengt Microsoft’s nieuwe Edge-browser, met ondersteuning voor synchronisatie, muisondersteuning en meer.

Microsoft’s Surface Duo 2 aangekondigd, nu met een verbeterde camera, NFC en meer

De nieuwste Surface Duo is aangekondigd, niet als een verrassing in zijn naam, de Surface Duo 2. De tweede iteratie lijkt de meeste problemen aan te pakken die zijn voorganger teisterden, met NFC-ondersteuning en een verbeterde camera en een ingebouwde vingerafdruksensor de aan/uit-knop.

OneDrive voor Bedrijven maakt het binnenkort gemakkelijker om bestanden te vinden en toegang te krijgen tot basisopdrachten

De opdrachtbalk in OneDrive voor Bedrijven is ingesteld om een ​​update te ontvangen om het gemakkelijker te maken om bestanden te lokaliseren en toegang te krijgen tot belangrijke opdrachten. De visuele verandering is bedoeld om rommel te verminderen om het een eenvoudigere ervaring te maken.

Onedrive for Business maakt het binnenkort gemakkelijker om bestanden te vinden en toegang te krijgen tot basisopdrachten - onmsft.  com - 21 september 2021

Mozilla experimenteert met het gebruik van Bing als standaardzoekmachine voor Firefox

Mozilla is begonnen te experimenteren met het instellen van de Bing-zoekmachine van Microsoft als de standaardzoekmachine in de Firefox-webbrowser. Dit kan tekenen zijn van Mozilla’s plannen wanneer de deal met Google in 2023 afloopt.

Firefox-onderzoeken

Dat was het voor deze week. Volgende week zijn we terug met meer Microsoft-nieuws.

Deel dit bericht:

Written By
More from Vanessa Hale

Battlefield 4-spelers Xbox-spelers hebben gemeld dat gameservers plat liggen

Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal……. Het originele verhaal (gepubliceerd op...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *