Koop Gamestop-deals op Xbox, PS4, Nintendo en meer

– Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de redactie van Review. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

Videogames en consoles zullen naar verwachting een van de populairste verkopers zijn tijdens Zwarte vrijdag 2020, vooral met de feestdagen voor de deur. Voor alle gamers die er een paar willen pakken ongelooflijke deals voor hun favoriete platforms – of het nu is Xbox One, PS4 of Nintendo Switch (sorry, het Xbox Series X en PS5 krijgt nog geen korting!) – GameStop verlaagt zijn prijzen al, met kortingen op talloze games en merchandise die de moeite waard zijn.

Hulp nodig bij het vinden van producten? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Het is gratis en u kunt zich op elk moment uitschrijven.

Terwijl GameStop officieel is Black Friday-uitverkoop begint online op Woensdag, 25 novemberzijn honderden vroege deals al in volle gang, met tot wel 50% korting op geselecteerde videogames, tot $ 50 korting Razer pc-accessoires, tot 50% korting gaming-headsets, en nog veel meer. Als u hoopt persoonlijk te winkelen, houd er dan rekening mee dat Gamestop-winkels open zijn op 27 november van 7.00 tot 22.00 uur, 28 november van 10u tot 20u en 29 november van 11.00 uur tot 18.00 uur, gedurende welke beperkte hoeveelheden van de PlayStation 5 en Xbox Series X beschikbaar zijn voor inloopaankoop.

Als je de kogel nog moet bijten op een next-gen console, zijn er volop mogelijkheden om te besparen op de nieuwste games voor je oudere Xbox- of Playstation-model, zoals Doom Eternal en The Last of Us Deel II. Blijf scrollen om onze samenvatting te vinden van de beste besparingen die GameStop deze Black Friday te bieden heeft, en kom zeker terug, want we zullen dit bericht updaten met nieuwe aanbiedingen zodra ze komen.

READ  Nu is er een Destiny-broodrooster om te gebruiken met je Xbox Series X-minikoelkast
Geef de gamer in je leven de games die ze in de gaten hebben gehouden.
Xbox-gamers zullen deze graag uitpakken.
Deze Nintendo Switch-games hebben uren speelplezier in petto.

Aanbiedingen voor gamingaccessoires

Upgrade uw game-ervaring met deze hoogwaardige accessoires.

De productexperts van Beoordeeld hebben al uw winkelbehoeften gedekt. Volg Beoordeeld op Facebook, Twitter, en Instagram voor de nieuwste deals, recensies en meer.

De prijzen waren correct op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, maar kunnen in de loop van de tijd veranderen.

Written By
More from Vanessa Hale

New Legacy krijgt in juli een gratis Xbox-videogame

Video game aansluiten Space Jam: een nieuwe erfenis Het is volgende maand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *