Kun je Fortnite spelen op Xbox 360?

Of je nu kunt spelen of niet Het is een elektronisch spel Aan Xbox 360 Het is een vraag die veel spelers hebben. Immers, als de game op mobiel kan spelen, kan de Xbox 360 het zeker spelen, toch? Gezien hoe populair de Xbox 360 was tijdens zijn leven, met meer dan 84 miljoen verkochte consoles, is het logisch dat Epic Games deze gebruikersgroep wil aanboren. We beantwoorden de vraag of er een manier is om Fortnite op Xbox 360 hieronder te spelen.

Is Fortnite op Xbox 360 verschenen?

Fortnite werd gelanceerd in 2017, vier jaar na de release van PS4 en Xbox One. De meeste gamers denken dat het te laat is om de game uit te brengen op Xbox 360, maar op dat moment kwamen er nog steeds nieuwe titels op de console. De laatste game voor Xbox 360, Just Dance 2019, werd uitgebracht op 23 oktober 2018.

Gezien het feit dat Epic Games Fortnite op bijna elk denkbaar platform heeft uitgebracht, is het logisch dat het zich mogelijk heeft gericht op Xbox 360 voor de release. Helaas is er geen originele Fortnite-versie beschikbaar voor de 7e generatie consoles.

Is er een manier om Fortnite op Xbox 360 te spelen?

Hoewel er geen originele manier is om Fortnite op Xbox 360 te spelen, hopen sommigen misschien dat de game op andere manieren kan worden geïnstalleerd. RGH-gemodificeerde Xbox 360’s geven gebruikers toegang tot allerlei functies die Microsoft nooit heeft bedoeld. Spelers die een van deze consoles gebruiken, vragen zich misschien af ​​of er een manier is om de game apart te downloaden.

READ  Microsoft heeft later dit jaar Xbox-games onthuld

Helaas hoeft de Xbox 360 Fortnite niet lokaal te draaien, zelfs niet met sideloading. Gebruikt een x64 CPU-instructieset, dus het verplaatsen van de pc-versie is de gemakkelijkste manier om te spelen. De Xbox 360 heeft echter slechts 1/8 van het aanbevolen minimum, namelijk 4 GB RAM. De controller heeft niet de mogelijkheid om een ​​recht stopcontact te bedienen.

Het verplaatsen van de ARM-versie zou geen betere oplossing zijn, omdat het ofwel een interpreter zou moeten draaien om ARM-instructies naar x64 te converteren of deze naar de originele x64 zou moeten verplaatsen. Het is mogelijk dat een volledige poort voor de mobiele versie werkt op de Xbox 360, maar het is waarschijnlijk onmogelijk om de Epic Games-servers aan te sluiten.

Het antwoord op de vraag of Fortnite op Xbox 360 kan worden gespeeld, is dus een laatste ‘nummer’.

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *