Kunnen de Bears de Eagles een wedstrijd geven?

Beren stinken helemaal niet. Ze hebben zes spelers op rij verloren, hebben een paar goede spelers en de meesten zijn out of zullen niet 100% zijn. Maar er kan van alles gebeuren in de NFL. Jeff Saturday heeft een wedstrijd gewonnen. De Vikingen hebben een slechter puntenverschil dan de Jaguars, maar ze winnen twee keer. Dingen gebeuren, en ze kunnen zondag gebeuren. De beren gaan afscheid nemen, thuis, en het wordt erg koud – de hoogte wordt 26. Ze hebben een paar dingen die hen kunnen helpen dit spel dichterbij te brengen dan het zou moeten zijn.

Justin Fields-benen

De aanval van de Bears is een slechte versie van de aanval van de Eagles in 2021. Hun leidende rusher is een QB, en vanwege beperkingen in het passingspel – de Bears zijn veel sterker dan de Eagles – gooien ze de bal niet zo vaak. De laatste tackles waren de Eagles van 2021, net als de Bears van 2022. Hoewel de Eagles 31ste achter stonden, staan ​​de Bears momenteel 21 achter.

De beste kans om het te winnen is met een Fields-run op een Eagles-verdediging die een groot deel van het seizoen tegen de run heeft geworsteld. Is dat geen onredelijke hoop? Er zijn niet veel QB’s die zoiets als Fields zouden aanbevelen, maar Kyler Murray komt dichterbij dan de meesten van hen. Murray rende de bal driemaal in het vierde kwartaal tegen de Eagles gedurende 13, 15 en 9 yards, wat bijdroeg aan een touchdown-drive en een velddoelpoging om de wedstrijd gelijk te trekken. In de voorgaande drie kwartalen had hij de bal maar één keer laten lopen, en dat was in het derde kwart. Waarom gebruikten de Cardinals zijn benen niet meer? Je wilt niet dat Murray het acht keer per week uitvoert, maar waarom zou je de verdediging van de eerste helft niet testen als je jonger bent dan 14?

READ  Royals vs. Twins - Samenvatting van het spel - 30 april 2021

De Eagles moeten weg van de Bears, maar een wegwedstrijd onder nul tegen een QB die een vlieg maakt met zijn benen is een goed recept voor het maken van wat een close game zou moeten zijn. En Fields zal ze testen, hij heeft de bal minstens 6 keer per wedstrijd gespeeld, gemiddeld 11 keer per wedstrijd. Fields had vijf wedstrijden met meer dan 80 meeslepende werven, waarvan vier enkele spelen. Hij had zes games waarin hij gemiddeld meer dan 7 yards een carry had, waarvan vier een 1-scoring game en één een 9-point game. Zo blijven beren dichtbij.

De wegwedstrijden waren spannende wedstrijden voor de Eagles

Even vasthoudend aan dit Cardinals-spel, het was een van de vele Eagles of road-games die hen meer problemen bezorgde dan ze zouden moeten hebben. Slechter spelen op de weg – of voor een team als de Eagles, en thuis beter spelen – is niets bijzonders. Bij 6 thuisoverwinningen zijn de Eagles +88, bij 6 wegoverwinningen +61, 4,5 punten per wedstrijd thuis beter. Het is geen grote verrassing dat de Eagles thuis veel beter zijn. Maar met andere woorden, ze hadden één thuiswedstrijd beslist met één score, maar drie onderweg.

Houd je vrienden dichtbij

Niemand heeft dit seizoen Nick Siriani tot dusver overtroffen. Kan een ex-collega daar verandering in brengen? Bears-hoofdcoach Matt Epiflos en Siriani sloten zich in 2018 aan bij de Colts. Epiflos werd ingehuurd als defensieve coördinator door Josh McDaniels voordat McDaniels de positie van hoofdtrainer afwees uren nadat hij was aangekondigd als hoofdtrainer, terwijl Siriani werd ingehuurd als aanvallende coördinator door Frank Reich. .

READ  Nieuwe Xbox-ervaring wordt uitgerold naar Xbox Insiders

Dit is naar strohalmen grijpen, maar zo spelen beren. Ze hebben niet de grootste aanleg in Khalil Herbert en hun eerste toekomst in Darnell Mooney; en misschien wel de tweede en derde meest productieve ontvangers in Equanimeous St. Louis. Brown en Dante Pettis.

Oh wie hou ik voor de gek. Als er een binnenrand is die een van deze trainers zou moeten hebben, dan is het Sirianni. De aanval die hij uitvoert is niet dezelfde als die van de Colts, en die aanval was sowieso niet allemaal Siriani. Ondertussen is de verdediging van Colts alles van Eberflus geweest, en hoewel hij meer ervaring heeft als assistent-coach, is dit het eerste jaar van Eberflus als hoofdtrainer. En vorige week confronteerde Sirianni voormalig mentor Brian Dabul, en hij deed het hem helemaal niet gemakkelijk. Misschien had hij een vroege start moeten maken, en in plaats daarvan scoorden de Eagles tweemaal in de laatste 6 minuten. Veel geluk stierf!

More from Madison Garrett
Fans van Destiny 2 willen dat Bungie een permanent monument toevoegt aan de verlopen ramencoupon van Cayde-6
Herinner me terug in 2018, toen Destiny 2-fan-favoriet Cayde-6, het enige lid...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *