Win een gratis Xbox-spelcode voor HEROish

Win een gratis Xbox-spelcode voor HEROish

HEROish is zojuist uit Apple Arcade vertrokken voor release op Xbox, PlayStation en Switch — en we hebben wat Xbox-gamecodes om te doneren.

Dankzij het team van Sunblink brengt HEROish wat nieuwe kaartvechtende MOBA-lite naar pc en console, waar real-time gevechten en op kaarten gebaseerde gevechten naar voren komen. Het biedt PvP-crossplay, campagnes voor één speler en meer.

Als u wilt weten hoe het werkt, is het de moeite waard om het te controleren Onze volledige recensie van HEROish op Xbox Series X | S.. Spoiler alert: je kijkt naar een score van 4/5 en een aantal behoorlijke positieve punten.

ziet er goed uit hè? Nou, je kunt er maar beter niet voor betalen en we hebben een aantal Xbox-gamecodes die HEROish te bieden heeft – allemaal dankzij Sunblink. Je hebt een Xbox Series X- of Xbox Series S-controller nodig – Deze game kan niet op Xbox One worden gespeeld.

Toegang is gratis en eenvoudig en kan via de onderstaande Gleam-tool. Klik gewoon op een paar knoppen, volg de vereiste instructies (waarvan we de meeste op sociale media hebben gevolgd) en maak kans op een code.

Heroes Giveaway Xbox-code

De wedstrijd blijft open tot het einde van dinsdag 20 december, waarna we enkele winnaars trekken en contact met hen opnemen via het e-mailadres dat op de tool is achtergelaten.

Het enige dat we vragen is dat we binnen 7 dagen na kennisgeving een reactie ontvangen – geen reactie kan betekenen dat we nieuwe winnaars moeten selecteren. De beslissing van de beheerder is definitief, er is geen financieel alternatief en dit is de Xbox-gamecode voor HEROish op Xbox. De wedstrijd staat open voor een wereldwijd publiek.

READ  Xbox Game Pass verliest binnenkort nog 5 games

Onze grote dank gaat uit naar Sunblink voor het feit dat ze ons de kans hebben gegeven om deze weggeefactie uit te voeren.

Als je niet wint, kun je altijd HEROish kopen op Xbox Series X | S door te bezoeken Xbox-winkel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *