Kunt u binnenkort iOS 16 downloaden? (iPhone-nieuws #23)

WWDC 2022 is voorbij en het was een geweldige week voor Apple-fans. Tijd om dit overzicht van Apple en iPhone nieuws eens onder de loep te nemen.

Lees verder na de aankondiging.

Overzicht: Apple heeft dit alles maandag aangekondigd

Afgelopen maandag was WWDC 2022 (The Worldwide Developers Conference). In snel tempo heeft Apple software-updates aangekondigd voor al zijn apparaten. Het bedrijf introduceerde ook twee nieuwe laptops.

Heb je niet alle advertenties gekregen? Dit is zeer begrijpelijk. Daarom hebben we hieronder het belangrijkste nieuws voor je verzameld in de volgende ronde.

Dit zijn alle Belangrijke WWDC-aankondigingen op een rij

Deze iPhones kunnen (niet) updaten naar iOS 16

iPhone 13 Pro

Helaas gaan iPhones niet eeuwig mee. Bij elke nieuwe iOS-release worden de oude modellen geschrapt en iOS 16 is daarop geen uitzondering.

Heb je een iPhone 6S (Plus), iPhone 7 (Plus) of iPhone SE (uit 2016)? Dan kun je niet updaten voor dit najaar iOS 16. Je toestel zit vast op iOS 15. De definitieve versie van iOS 16 verschijnt naar verwachting half september, rond dezelfde tijd als de iPhone 14.

deze iPhones ondersteunen iOS 16

MacBook Air 2022: is de nieuwe laptop het prijsverschil waard?

MacBook Air 2022 prijsverschil

Apple heeft er vorige week een uitgebracht De nieuwe MacBook Air Voet. De laptop is op veel vlakken verbeterd, maar hij is wel honderden euro’s duurder dan zijn voorganger. Dus de vraag rijst: is het het prijsverschil waard?

READ  Veel ouders kijken naar de kramp

Het antwoord op deze vraag is heel persoonlijk. Zeker wanneer je veel tijd aan de video’s besteedt, kan het lonen om later de 2022-versie aan te schaffen. Ben je een meer algemene gebruiker, dan zal de ‘oude’ versie (uit 2020) waarschijnlijk meer dan prima zijn.

Meer over dit onderwerp Prijsverschil oude en nieuwe MacBook Air

CarPlay: deze nieuwe functies komen dit najaar met iOS 16

Apple heeft tijdens WWDC 2022 een enorme update aangekondigd auto spelen in. Deze versie zal het dashboard van je auto volledig veranderen, maar het zal even duren voordat deze software wordt uitgebracht.

Maar wees niet verdrietig. Dit najaar brengt iOS 16 inderdaad verschillende nieuwe CarPlay-functies naar je iPhone. We hebben een overzicht gemaakt van alle verbeteringen.

Dat is hoe het gaat Wijzig CarPlay in iOS 16

Apple moet overstappen op USB-C: dit zijn de gevolgen

Apple heeft hier jaren tegen gevochten, maar nu moet het zich terugtrekken. Het Europees Parlement heeft besloten dat vanaf 2024 alle elektronische apparaten een USB-C aansluiting moeten hebben. Dat betekent dat de iPhone daar ook mee om moet gaan.

Een harde klap voor Apple, want het bedrijf hield tot nu toe stevig vast aan zijn Lightning-aansluiting. De impact van deze actie voor Apple is niet te onderschatten. Maar wat betekent de USB-C-toezegging voor u persoonlijk? We hebben het opgelost.

READ  Fietsen langs de 160 geluksplekken in Boxtel

dat is het De gevolgen van USB-C voor Apple en jou

iOS 16 onthult: iPhone 14 Pro altijd te zien

iPhone 13 bestellen

We moeten nog wachten tot september, maar ontwikkelaars kunnen iOS 16 gaan gebruiken. Dankzij deze bèta kunnen ze hun software op tijd klaar hebben voor release dit najaar.

Wat nog belangrijker is, we weten al het een en ander over de nieuwe iPhones. De iOS 16-bèta heeft bijvoorbeeld hints over een bestand iPhone 14 Pro (Bovenstaande). Hoe ziet het eruit? De beste iPhone van het jaar zal vrijwel zeker een altijd-aan-display hebben.

Lees er meer over iPhone 14 Pro altijd-aan-display

Het laatste nieuws over iPhone- en Apple-apparaten:

More from Madison Garrett
Domino’s werknemer zegt dat hij is ontslagen omdat hij managers die videogames speelden ‘ontmaskerd’
Een voormalig medewerker van Domino gebruikt een social media platform om de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *