Gek favoriete land! Bitcoin als cadeau voor degenen die deze app downloaden

Bitcoin regent. Dit gebeurt in een land dat onlangs een wet heeft aangenomen over de nationale acceptatie van cryptocurrencies, en nu heeft het de ogen van de wereld.

(Pixabé)

Bitcoin als een geschenk aan alle burgers. Dit is een spannend initiatief kijk hier, voorzitter rood Dit moedigde de adoptie van cryptocurrency aan De officiële munteenheid van het land in dollars. Het Midden-Amerikaanse parlement keurde deze historische stap op 9 juni goed en werd uitgevoerd Geldig vanaf 7 september.

Ondertussen wordt er vooruitgang geboekt Het theater Dit zal de uitwisseling van Bitcoin mogelijk maken en het gebruik ervan zal transparant zijn als hij wil voor iedere Arbeiders, zakenlieden en handelaren. Om de burgers aan te moedigen om te confronteren ze veranderen Valuta zonder ondersteuning Er is geen economische instelling Wie heeft Mandine de afgelopen maanden ontmoet Hoge mate van instabiliteitgepresenteerd door de voorzitter $30 Bitcoin Degene die Chivo ontgrendelt (in het Italiaans “geiten”), of een virtuele portemonnee die dollars kan beheren.

Bitcoin als cadeau, wie wint hem hier

(Geschreven door Adopetak)

De applicatie kan in beide worden gedownloadApple Store van Google Play Store. hamburgers rood Ze kunnen zich vervolgens registreren met een identificatiedocument en hun telefoonnummer invoeren, dat vervolgens de beloofde $ 30 in bitcoins zal toevoegen. Wie wordt onder normale omstandigheden betaald? Er is een keuze om te accepteren of niet leuk te vinden virtuele valuta. Maar deze keer is het “contact” helemaal gratis ondubbelzinnig.

geit Het kan ook worden gebruikt om geld op te nemen van filialen geldautomaat Wie zal gehoorzamen – zal vragen, zal vragen – belasting betalen in bitcoin. Volgens Buckle is de munt, die op mysterieuze wijze werd ontdekt in 2009, officieel aanvaard Satoshi Nagamoto Het zal de economie van het land nieuw leven inblazen en meer mogelijk maken immigrant Heel gemakkelijk geld naar huis sturen (zonder fiscaal toezicht) maar natuurlijk of Verander de dollar niet, de referentievaluta voor de economie van El Salvador.

READ  Parallels Toolbox 5.1 is nu beschikbaar met nieuwe updates voor Mac en Windows

Toekomstige valuta of hoax?

Bitcoin in een presentatie door Chivo (twitter.com/PresidenciaSV), president Buckley
President Buckley bij een presentatie door Chivo (twitter.com/PresidenciaSV)

Probeer te lezen >>>Bitcoin in de geschiedenis: de eerste officiële valuta van het land

onbekend Deelnemen aan meer dan 64.000 aandelen Voor één eenheid afgelopen april, Bitcoin meer dan 50% Het schommelt momenteel rond de $ 32.000. Even verstikkend vallen na een verbluffende sprong deed de experts gillen Bitcoin-bubbel, Dit is de verloren ontwikkeling Alleen ondersteund door waarde speculatie e geen echte waarde hieronder. Daarom is het noodzakelijk om de besparingen in de textieltape te laten.

Mogelijk ben je geïnteresseerd>Sony koptelefoon voor nog geen 10 euro? Hier is waar je het kunt kopen, wat een cadeau!

Aan de andere kant gelooft El Salvador niet in de toekomst van cryptocurrency wazig verlopenOnze beoogde wet vooruitgang van de economie, een investeringspromotie Het Maak vacatures aan – zei Bukele -. Niemand zal problemen hebben. De voordelen zijn talrijk en er zullen geen negatieve gevolgen zijn. ” China e India De stations zijn gesloten Bitcoin-mijnbouw en begin Wetten die investeringen in virtuele valuta verbieden. redder De ogen van de wereld van geld zijn op jou gericht. geschiedenis ontmoet 7 september Iedereen is nieuwsgierig om te weten welke situaties en dingen een wending nemen presidentiële republiek gedreven door een kijkje.

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *