Kuo: herontworpen 14- en 16-inch MacBook Pro nog steeds op schema voor massaproductie in Q3

Apple ligt nog steeds op schema om in het derde kwartaal van dit jaar te beginnen met de massaproductie van de opnieuw ontworpen 14-inch en 16-inch MacBook Pro met Mini-LED-schermen, aldus een analist van Apple. Ming Chi Kuo Hij zei vandaag in een briefje dat ik kreeg Mac-geruchten.


Verschillende rapporten Ze stelde het derde kwartaal van het jaar vast als het tijdsbestek waarin Apple de nieuwe MacBook Pro zou kunnen lanceren. DigiTimes Het laatste deel van het kwartaal is al vastgesteld als een tijdschema voor de lancering, Mogelijk verwijzend naar de lancering in september Naast de nieuwe iPhones.

Hoewel de massaproductie volgens Kuo, die loopt van juli tot september, zou kunnen beginnen in het derde kwartaal, zou Apple kunnen besluiten om in oktober of november een apart evenement voor de Mac te houden in plaats van de nieuwe MacBook Pro te koppelen aan de release van de nieuwe MacBook Pro. Iphone en Apple Watch-modellen.

Bovendien kan Apple, vanwege het aanhoudende tekort en de problemen met de productie van mini-LED-schermen, een nieuwe MacBook Pro aankondigen, maar is pas weken later begonnen met de verzending, vergelijkbaar met wat het deed met de mini-LED-schermen. iPad Pro in april. Kuo meldde eerder dat de nieuwe MacBook Pro extra poorten zal hebben, Inclusief HDMI-poort en SD-kaartsleufTouch Bar verwijderen en Volledig vernieuwd ontwerp met platte randen en MagSafe.

READ  Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy 360.000 digitale verzendingen en verkopen
Written By
More from Lesley Curry
Tesla heeft een sociaal platform gelanceerd en sluit zijn forums
Tesla heeft een soort nieuw sociaal platform op haar website gelanceerd met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *