De donkere en pijnlijke wereld van Blue Fire wacht op Xbox-gamers!

Het is misschien donker en aangrijpend, maar de wereld van Blue Fire is een prachtige wereld vol familie en privacy. Het is ook een wereld die je wilt bezoeken nu het beschikbaar is op Xbox One en Xbox Series X | S, vooral als je nog nergens anders aan dit buitengewone avontuur hebt deelgenomen.

Eerder gelanceerd op Nintendo Switch, pc en Google Stadia, en zich voorbereidend om binnenkort lid te worden van PS4, draait het vandaag allemaal om de lancering van Blue Fire op Xbox One en Xbox Series X | S waar Graffiti Games en Robi Studios je de kans geven om naar het koninkrijk Penumbra te gaan, allemaal om de mysteries van een lang verloren gewaand land te ontdekken.

Voor £ 16,74 laat Blue Fire je mysterieuze tempels verkennen, de ingangen van de Void ontdekken, zodat je een groot aantal kale platformuitdagingen kunt aangaan. Hoewel je vaardigheden hiervoor nodig zijn, moet je ook door omgevingen vol dodelijke vallen en gebieden die worden bewoond door gevaarlijke vijanden, gaan. Gelukkig heb je een aantal verschillende vechtstijlen waarop je kunt rekenen en die je moet gebruiken als je alle kansen wilt verslaan – en het intense baasgevecht dat Blue Fire belooft.

Upgraden terwijl je gaat, verborgen geheimen verzamelen en je een weg banen door een donkere wereld is het beste dat Blue Fire lijkt toe te staan, maar deze visuele stijl is er zeker een die je op de been houdt als moeilijke tijden zich voordoen. Het is onze volledige recensie van Blue Fire op Xbox die je het inzicht zal geven waarnaar je op zoek was – houd het binnenkort in de gaten.

READ  PS5 waarschuwt nu spelers die PS4-versies van cross-gen-games lanceren

De belangrijkste kenmerken van Blue Fire zijn:

  • A Haunting World – Reis door de dreigende wereld van Penumbra en verken unieke gebieden vol met diverse vijanden, scherpe 3D-platformgame-uitdagingen, speurtochten, verzamelobjecten en meer.
  • Baan je een weg door machtige vijanden – neem het op tegen gevaarlijke vijanden met unieke vechtstijlen en neem deel aan intense platformgevechten.
  • Ontmoet vreemde overlevenden – Het is lang geleden dat Penumbra in de duisternis viel, maar degenen die de val van het koninkrijk hebben overleefd, zullen je helpen op je reis om waardevolle beloningen te ontgrendelen.
  • Verzamelobjecten – Ooit een rijk en weelderig koninkrijk, is Penumbra gevuld met veel verzamelobjecten en items om te ontdekken, plunderen, verzamelen, verkopen, ruilen en kopen.
  • UPGRADES – Geen enkele grote krijger kan het hoofd bieden aan de gevaren die op de loer liggen in Penumbra zonder de juiste uitrusting. Upgrade je zwaarden, verzamel waardevolle amuletten en ontgrendel nieuwe vaardigheden.
  • Lost in the Void – Ver van Penumbra is er een verloren land genaamd The Void. Zoek naar lege portalen over de hele wereld om de uitdagingen van kale platforming te onthullen.

Ben je verkocht, ga dan naar Xbox-winkel Deze specifieke minuut. In plaats daarvan vind je Blue Fire op consoles die verder verwijderd zijn van die in het Xbox-ecosysteem.

Spelbeschrijving:

Er wacht een duistere wereld – Reis door de dodelijke wereld van Penumbra en verken unieke gebieden vol met diverse vijanden, scherpe 3D-platformgame-uitdagingen, speurtochten, verzamelobjecten en meer. Ga op een buitengewone reis door het verlaten koninkrijk Penumbra en ontdek de verborgen geheimen van dit lang vergeten land. Verken mysterieuze tempels, leer over overlevenden en voer vreemde missies uit om waardevolle spullen te verzamelen. Tijdens je avontuur baan je je een weg door angstaanjagende vijanden, dwaal je door mysterieuze en verlaten gebieden, spring je door dodelijke vallen en beheers je eindelijk de kunst van het handelen.

READ  Katana Kata is een gevaarlijke Souls-achtige game op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, pc en switch
Written By
More from Vanessa Hale

F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation 5 en Xbox Series X

F1 2021 Het werd op 16 juli gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *