Kwalee hypercasual titel overschrijdt 100 miljoen downloads

Quali’s teken Het heeft officieel ingehaald 100 miljoen downloadswaardoor de positie van het bedrijf als de meest productieve ter wereld wordt versterkt hypercasual Studio voor game-ontwikkeling. Dit snelle tekenspel, uitgebracht in april 2019, is snel een supereenvoudig spel geworden in het bedrijf nadat het de aandacht van miljoenen heeft getrokken. bijgevuld arcade-categorie In 48 landen is het al meer dan twee weken het populairste puzzelspel in de VS en heeft het in minder dan drie maanden de 50 miljoen installaties overtroffen.

Tekenen is Kwalee’s meest waardevolle bezit gebleken

Het tekenen van zijn toegankelijkheid is wat het zo speciaal maakt. Zonder vereisten voor creatief vermogen en zonder straf voor het maken van fouten, kan elke speler zijn innerlijke tekenkunstenaar ontketenen met een bijna kinderlijk enthousiasme. Draw it is in korte tijd een van Kwalee’s populairste spellen geworden en trekt na meer dan 2,5 jaar nog steeds een groot aantal nieuwe spelers aan.

Afbeelding via Kwalee

Kwalee CEO David Darling CBE gaf commentaar op het succes van de game,


De hyper-casual games blijven zich ontwikkelen en we kijken er altijd naar uit om de volgende grote hit te posten, maar games als Draw it verliezen nooit hun aantrekkingskracht en het bereiken van 100 miljoen installaties is daar het bewijs van. Het is een “primeur” waar we trots op zijn en we hebben vertrouwen in ons proces om in de toekomst meer games te leveren met meer dan 100 miljoen downloads!

David Darling, CEO van Kwalee

Draw Het is het meest populaire spel in Kwalee, en het is ook het meest winstgevende spel voor het bedrijf. De game wordt vaak gekozen voor liefdadigheidsevenementen, zoals het One Special Day-evenement van SpecialEffect in 2020 en 2021, waar een deel van de verkoop van de game heeft bijgedragen aan het goede doel.

Ondanks het feit dat het een hypercasual doorgewinterde titel is, behaalde Draw alleen al in 2021 meer dan 10 miljoen downloads. De game kan worden gedownload op Android- en iOS-apparaten via Google Play Store En de App Winkel respectievelijk.

Wat zijn je gedachten als Draw It de 100 miljoen downloadgrens overschrijdt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Doe mee voor meer nieuws en updates over mobiel gamen WhatsApp-groepEn de Telegram groepEn de of Dienaar van onenigheid. Volg ons ook InstagramEn de TwitterEn de Google Nieuws Voor snelle updates.


READ  Download Facebook-video's: stap voor stap handleiding
Written By
More from Eda Greene
Firefox is klaar om te beschermen tegen potentieel gevaarlijke downloads
Het internet is onmiskenbaar een gevaarlijke plek – althans potentieel – en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *