Lacazette op zijn doel (en), Chambers en het niet respecteren van het plan van de game – Arseblog News

Alex Lacazette heeft misschien een late gelijkmaker gescoord om een ​​onwaarschijnlijk punt voor Arsenal bij West Ham te pakken, maar hij geeft toe dat hij vandaag gemengde gevoelens heeft. 3-3 gelijk in London Stadium.

Arsenal werd gedwongen om te betalen voor de eerste 32 zeer slordige minuten toen de thuisploeg klauterde om een ​​hattrick te scoren voordat Lacazette begon terug te keren met een schot dat terugkaatste van Thomas Sochik. Craig Dawson zette ook het doel om het gat nog verder te verkleinen voordat de nummer 9 het doelpunt scoorde acht minuten voor tijd.

Na de wedstrijd spraken de Fransen Sky Sports​ Dit is wat hij zei …

Over prestaties …

Mijn gevoelens zijn daartussen gemengd [being] Trots op mijn team omdat we terugkwamen in de tweede helft en teleurgesteld waren omdat we in de eerste helft in de eerste 35 minuten het wedstrijdplan van de coach niet respecteerden en we hen drie doelpunten gaven. Het was niet wat we wilden, maar we moeten er twee weken over nadenken.

Op zijn doel[s]​

Ik denk dat mijn belangrijkste doel de mijne is. Dit is niet prettig [it being ruled an own goal]​ Uiteindelijk scoorde ik het derde doelpunt en in de tweede helft kwamen we terug op een gelijkspel.

Met de eer die Callum Chambers verdient …

Veel van de eer voor terugkeer van een ernstige verwonding. Hij werkte veel. Hij heeft ook veel in solo-coaching gewerkt, en als hij wat tijd heeft gehad [on the pitch] Van de coach heeft hij laten zien dat hij het verdient om voor Arsenal te spelen. Ik ben er heel blij mee. Ik hoop dat hij de rest van het seizoen de beste voor hem is.

READ  Wat volgt er voor Ohio nadat COVID-19 de wedstrijd in Kentucky heeft geannuleerd?

Over het niet respecteren van het spelplan …

ik weet het niet [why]​ We hebben misschien de druk gevoeld omdat we wisten dat het een grote wedstrijd was. Dit is waar we moeten verbeteren. Hier moeten we hard aan werken om klaar te zijn voor het einde van het seizoen.

Over niet het hele team leiden …

Ja, ik ben echt teleurgesteld. Het is echt ingewikkeld als we dit soort spellen doen. Zoals ik al zei, we moeten nog veel werken om te verbeteren voordat het seizoen afloopt.

Over de vraag of we moeten winnen …

Gezien de slechte eerste helft die we hebben gedaan, kunnen we terugkomen en meer scoren. Maar dit is voetbal. We kunnen niet perfect zijn. We moeten elke dag hard werken aan trainingen om dit soort wedstrijden te winnen.