Staat het op Xbox One / Series X?

Monster Hunter Rise is het nieuwste deel in de veelgeprezen Monster Hunter-serie.

De game is de eerste titel in de serie sinds Monster Hunter World, dat de best verkochte Capcom-game aller tijden werd en uiteindelijk de 1e plaats behaalde van Street Fighter 2.

De game komt volgende week uit, maar wordt uitgebracht op Xbox One of Xbox Series X | S?

Vrijgavedag

Monster Hunter Rise is gepland voor wereldwijde lancering op 26 maart 2021.

Tractor

Bekijk de officiƫle trailer van Monster Hunter Rise hieronder.

Komt Monster Hunter Rise naar Xbox?

Monster Hunter Rise komt pas op 26 maart uit voor de Nintendo Switch.

Dit is vreemd gezien het vorige item, Monster Hunter World, dat werd uitgebracht op PS4, Xbox One, pc en werd Capcom populaire game, Door Street Fighter 2 te verslaan, dat sinds het begin van de jaren negentig het record heeft.

Omdat Monster Hunter World zo’n hit is, komt Monster Hunter Rise verrassend alleen uit op de Switch.

Maar sommige Switch-eigenaren hebben geluk dat is bevestigd dat Monster Hunter Rise ergens in 2022 op pc zal verschijnen.

Serieproducent Ryozo Tsujimoto vertelde IGN Dat “we veel verzoeken hebben ontvangen voor een pc-versie van Monster Hunter Rise. Deze is nog in ontwikkeling, dus ik zou graag meer gedetailleerde informatie willen delen wanneer de tijd rijp is.”

Op dit moment lijkt het erop dat er geen plannen zijn om Monster Hunter Rise naar Xbox One of Xbox Series X | te brengen S.

Maar met de populariteit van Monster Hunter World op de PS4 en Xbox One, zouden we niet verbaasd zijn als de game eindelijk de PlayStation zou halen, hoewel het momenteel minstens een jaar exclusief voor Nintendo Switch zou blijven.

READ  Xbox All Access: wat u moet weten voordat de Xbox Series X-preorders starten

Realsport101 kan een kleine commissie ontvangen als u op een link van een van onze artikelen op een winkelwebsite klikt en een aankoop doet. Als Amazon-partner verdienen we met in aanmerking komende aankopen. Zie ons Cookiebeleid voor meer informatie. Alle vermelde prijzen zijn correct op het moment van publicatie.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox-controller verbinden met Apple TV

Anthony McLaughlin / Shutterstock.com Uw Apple TV is veel meer dan een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *