Langzame start met kosten Panthers in Series Conquest with Computer

Plaats: High Point, North Carolina (Williard Stadium)
kalender: Presbyterian 11, High Point 4
W: Brandon Williams (2-1), L: Little Grey (4-6)
Records: PC 15-20 (14-15 SO zuid groot), HPU 14-26 (12-20 zuid groot)
Volgende HPU-evenement: Zaterdag 15 mei – Tegenover Presbyterian (DH) (Williard Stadium, High Point, NC), 14.00 uur

High Point, North Carolina Het honkbalteam van High Point University viel vrijdagavond (14 mei) met 11-4 in hun openingswedstrijd van drie wedstrijden met Presbyterian College.

Hij raakte de Blue Hose vroeg en vaak in de eerste helft van de wedstrijd en scoorde de eerste negen runs van de competitie.

Peyton CarrEn de Adam Stewart, En de Jackson Milton Vanavond eindigde het allemaal met elk twee hits, terwijl Carr en Milton elk een RBI toevoegden, net als zij Joe Johnson. Carr’s RBI kwam solo op Homer en liet de lange zesde bal in de campagne achter, waardoor hij meestal aan Johnson werd gekoppeld tussen violet en wit. Carr en Johnson zijn de enige cheeta’s die op dit moment actieve hitlijnen van vijf of meer hebben, aangezien de twee slagen de Carr-streak verlengen tot negen en deze koppelen aan Cameron Irvine Voor de langste hitreeks voor elke HPU-speler van het seizoen. Johnson had ook succes om hem als zevende op rij te maken voor een afgestudeerde student, eentje verwijderd van het evenaren van zijn seizoenhoog van acht wedstrijden met een kick om het seizoen te beginnen.

High Point Central-analgetica waren effectief tijdens de 5e, 6e en 7e ronde, zoals Sam GarciaEn de Sean Duffy, En de Ogero Motoki Gecombineerd voor zes slagen terwijl voor elk een helft wordt gegooid. Garcia raakte de ploeg op de vijfde plaats en Duffy scoorde tweemaal op de zesde plaats, terwijl Motoki een doelpunt scoorde op de zevende plaats als onderdeel van 10 treffers van High Point in de achtste wedstrijd van twee nummers in staking dit seizoen voor paars en wit. . De enige primaire vijandigheid die het Trio toestond, was lopen van Motoki naar de enige slagman die hij tegenover zich kreeg in de achtste inning.

READ  Spelers van pc-games kunnen Hitman Level 2 importeren in Hitman 3s

Het begon in Presbyterianen met een veldtour door de tweede worp van de wedstrijd om vroeg te leiden, hij verloor nooit. High Point kreeg de kans om de hoofdrace in de eerste helft te beantwoorden met een paar ronden onderaan de soundtrack, maar ondanks de drie slagen kon ze niemand meenemen. Een streak in een double zette de eerste twee nays op het bord, waarna een uitgestelde poging tot dubbele overval ertoe leidde dat Carr op het bord werd gegooid om het spel te beëindigen.

Hij voegde de pc later toe aan de top van de twee rondes met een schot van drie ronden over de muur links van het midden in de derde game om er 4-0 van te maken. Blue Hose reageerde op een andere in de derde op GI Single Bring Home Runs Unearned toen de loper eerder in het punt een fout maakte. De Presbyterianen zorgden voor nog eens vier punten in de volgende wedstrijd nadat ze de regels hadden geladen en picks mee naar huis hadden genomen op de hit hit, plundering, foutieve worp in een poging tot stelen en onhandelbare worp om halverwege vier op 9-0 te komen.

De Panthers bereikten uiteindelijk de plaat op de 2e4 toen Carr in zijn zesde thuiscarrière dit seizoen met 1-1 over de muur haalde. HPU had een paar sprinters in het midden van de score later in het frame, maar een flyball in het midden eindigde de helft voordat er meer schade was aangericht. Het duurde tot de zevende inning van een nieuwe ronde om het huis aan beide kanten te raken en HPU kreeg er nog twee in de 2e7.

READ  EA trekt toch de stekker uit oudere Need for Speed-games

Brady Beer Ik moet een speler kiezen en doorgaan naar de tweede plaats wanneer Travis Holt Een gangschema in vier stappen. Beide lopers schoven op met twee honken toen Milton een liner naar het midden pakte voor Bear’s score. Holt kwam daarna thuis met één treffer toen Johnson naar links vloog om een ​​RBI 9-3 zakvlieg te scoren. De computer scoorde nog een doelpunt in elk van de laatste twee rondes en kreeg een achtste met een passbal en een negende met een dubbele RBI om twee nummers te bereiken. HPU mobiliseerde er slechts één aan de onderkant van de laatste toen Bear scoorde vanaf de tweede plaats nadat de Presbyteriaanse short een bal in het linker veld had geschoten voordat hij de wedstrijd afsloot met een dubbelspel en een slagstaking.

High Point en PC spelen morgen (15 mei) twee wedstrijden in de laatste twee wedstrijden van het seizoen in Williard Stadium. De eerste game van de double header begint om 14.00 uur, de tweede game volgt ongeveer 45 minuten na het einde van de eerste game.

#GoHPU

Written By
More from Max Mcgee

Met de TikTok-kloonapp van India wint Josh harten; kruist 5 miljoen downloads in 2 weken

Josh appJosh Het verbod van TikTok in India kwam voor veel gebruikers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *