Tekken 8 beta zou eraan kunnen komen, dus zet je schrap

Tekken 8 beta zou eraan kunnen komen, dus zet je schrap

Hoewel de releasedatum van Tekken 8 een mysterie blijft, heeft Bandai Namco, meester van alle vechtspellen, Katsuhiro Harada, laten doorschemeren dat er een Tekken 8-bèta op komst zou kunnen zijn.

Op de vraag “Kunnen we in het weekend een Tekken 8-bèta krijgen”, antwoordde Game Director en hoofdproducent Harada: “We doen nog steeds alleen gesloten alfatests voor elk evenement, dus wacht alsjeblieft op de bèta.”

Dit bevestigt twee dingen: ten eerste bevindt de game zich nog in de beginfase, wat betekent dat een releasedatum in 2024 waarschijnlijk waarschijnlijker is dan zelfs Q4 2023. Het lijkt ook te bevestigen dat er potentieel is voor een bèta, iets dat nog niet is gebeurd. eerder besproken.

Tekken 8 brengt de oude franchise naar het moderne tijdperk en maakt gebruik van Unreal Engine 5-technologie om de graphics te verbeteren en je dodelijke slagen ronduit moordend te laten lijken. Harada ook Zeker dat de game een crossover zal bevatten, een primeur voor de serie en erg Spannende advertentie.

En laten we eerlijk zijn, het is de advertentie die we nodig hebben. De solo-campagne van Tekken 7 had niet echt de vonk van zijn voorgangers en alles voelde een beetje stoffig aan. Tekken 8 is de verlossing die de franchise nodig heeft, en eerlijk gezegd wordt die ook gegeven Hoe goed Die karaktertrailers zien er uit (ik ben weer helemaal verliefd op Ling Xiaoyu), ik denk dat Bandai deze keer geslaagd is. Misschien is het gewoon wat copium; We zullen moeten wachten tot de lancering om te zien.

YouTube-miniatuur

Bekijk tot die tijd de lijst met al degenen die momenteel zijn bevestigd Tekken 8 karakters – Er zijn er veel, en je zult er waarschijnlijk een paar herkennen. Anders, als je op zoek bent naar iets anders, hebben we alles wat je nodig hebt om bezig te blijven in deze beste pc-gaminggids.

READ  Activision heeft fraudesite EngineOwning aangeklaagd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *