Larian werkt aan Baldur’s Gate 3 voor Xbox, maar het is nog niet klaar voor de aankondiging

Baldur’s Gate 3 Het is echter niet vergrendeld op een platform

Larian Studios heeft een releasedatum vastgesteld voor Baldur’s Gate 3 Het bevestigde dat de RPG naast pc en Mac naar PlayStation 5 zal komen. De afwezigheid van de Xbox bracht Larian Studios ertoe duidelijk te maken dat de aankondiging van de stand van zaken geen platformexclusiviteit inhield.

Fans vroegen zich af of de Xbox dat ook zou doen Baldur’s Gate 3, nadat Larian alleen PS5, pc en Mac had bevestigd. ik ben klaar redditplaatste Larian Community Manager een update over waarom dat precies is:

Xbox-spelers, we hebben je vragen gezien over of en wanneer je dit kunt verwachten Baldur’s Gate 3 op Xbox. We hebben een Xbox-versie van Baldur’s Gate 3 Het is al geruime tijd in de maak, maar we zijn wat technische problemen tegengekomen, vooral met de co-op split-screen modus. We werken nog steeds aan de Xbox-versie ervan BG3, maar we zijn niet zelfverzekerd genoeg om dat aan te kondigen. We houden er niet van om iets aan te kondigen totdat we er klaar voor zijn, omdat we de hoop van mensen niet willen wekken totdat we er zeker van zijn dat we het kunnen waarmaken.

Er is geen exclusief platform dat ons ervan weerhoudt om vrij te geven BG3 Op Xbox-dag en -datum, als dat een technische mogelijkheid is. Als en wanneer we meer platforms aankondigen, willen we ervoor zorgen dat elke release aan onze normen en verwachtingen voldoet. bedankt voor het begrip!

Het verhaal vervalsen

Dus hoewel niets consistent is, lijkt het erop dat Larian in ieder geval werkt aan een versie van Baldur’s Gate 3 voor Xbox. Er is op zijn minst geen exclusief systeem dat de ontgrendeling vasthoudt als alles op zijn plaats wordt gedrukt.

Het is een vreemd maar verfrissend stukje duidelijkheid, gezien hoe geheimzinnig studio’s soms kunnen zijn met platforms. Voor Xbox-bezitters hoop ik dat ze de kans krijgen om dit te ervaren, zowel bij de lancering als later. Voor degenen met andere opties, Baldur’s Gate 3 De live-uitzending begint op 31 augustus.

Eric van Alen

Senior nieuwsverslaggever

READ  Je moet zo snel mogelijk de meest geweldige sim op Xbox Game Pass spelen
Written By
More from Vanessa Hale
“Between Us” voegt zich bij Xbox-cloudgames
San Francisco: De mysterieuze partygame “Between Us” breidt zijn beschikbaarheid in de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *