laten we spelen! Oink Games zal op 6 juli beschikbaar zijn op pc, samen met de eerste inhoudsupdate

Oink-games worden uitgebracht laten we spelen! Knor. Spelletjes voor pc via stoom- Op 6 juli heeft de ontwikkelaar aankondigen.

Op dezelfde datum zal ook de eerste gratis content-update beschikbaar zijn voor de Switch-versie van 15 december 2021, die de nieuwe game toevoegt. Dit gezicht, dat gezicht?

Deze zomer komt er een tweede gratis content-update voor beide platforms, waarmee de nieuwe game wordt toegevoegd in een boomgaard.

Hier is een overzicht van de verzameling spellen, via Oink Games:

over

Samen spelen!

Ondersteunt online spelen voor maximaal acht spelers en offline spelen voor maximaal 4 spelers. (Offline spelen ondersteunt ook maximaal acht spelers als ze een console delen.)

Speel in realtime met je vrienden online! Als je een paar spelers hebt, kun je ook met willekeurige spelers of de CPU spelen.

Alleen spelen!

Word online gekoppeld aan willekeurige spelers of speel offline tegen de CPU. (Niet alle games ondersteunen offline spelen voor één speler.)

Gevuld met onze meest populaire spellen waar zelfs nieuwkomers van kunnen genieten. Van competitieve spellen tot coöperatieve spellen en tekenen… deze set heeft het allemaal!

■ spelletjes

diepzee avontuur

De eerste hoofdprijswinnaar van de gamingmarkt! Een groep avonturiers verzamelt zich aan boord van een onderzeeër in een poging de schatten te verzamelen die op de bodem van de zee slapen. Iedereen draagt ​​duikpakken, maar rijden in een heel oude onderzeeër betekent dezelfde zuurstoftank delen. Als men te diep duikt, staan ​​de levens van de andere duikers op het spel! Zullen de avonturiers in staat zijn om veilig terug te keren naar de onderzeeër?! Het is een makkelijk te spelen bordspel en een geweldige plek om te beginnen voor beginners!

Twee tot zes spelers, single play ondersteund en CPU-tegenstanders beschikbaar.

Een nep-artiest gaat naar New York

Tekenen ontmoet sociale tegenstander! Iedereen schildert samen een beeld… maar niemand weet wat te schilderen. Er is een nep-artiest verstopt tussen de echte artiesten – kun je zien wie het is? Laat de nepkunstenaar er echter niet achter komen wat hij verondersteld wordt te tekenen. Probeer niet te vermoeden dat je een nep-artiest bent, maar pas ook op dat je het voor een nep-artiest niet te gemakkelijk maakt om je tekening te detecteren! Een populair tekenspel waar veel mensen snel enthousiast van worden!

Drie tot acht spelers, single play wordt niet ondersteund, CPU-tegenstanders zijn niet beschikbaar.

Startups

Zes bedrijven die de wereld gaan veranderen! U bent een belegger die zijn potentieel heeft gezien. Investeer gek en verdien wat geld! Slechts één belegger kan winst maken van elk bedrijf.

Als u de grootste aandeelhouder wilt worden, moet u proberen de zetten van uw concurrent te lezen terwijl u uw kapitaal en drie kaarten gebruikt!

Je moet niet alleen geluk hebben in dit kaartspel, maar je moet ook je concurrentie analyseren terwijl je nadenkt over je zetten!

Twee tot vier spelers, single play ondersteund, CPU-tegenstanders beschikbaar. (Enkel OS offline wordt niet ondersteund.)

maan avontuur

Je zit vast op de maan door een enorme magnetische storm die van de zon komt en al je voorraden van de aarde zijn verspreid over het oppervlak. Jij en je mede-astronauten doen hun best om verspreide voorraden te herstellen, terwijl je zuurstofniveaus dalen.

maan avontuur Het is een coöperatief bordspel waarbij iedereen moet samenwerken om de taak te voltooien.

Vertrouw op je verstand en vrienden om het leven terug te nemen!

Twee tot vijf spelers, single play ondersteund, CPU-tegenstanders niet beschikbaar.

Andere populaire spellen zijn inbegrepen!

■ Eerste update van de inhoud (6 juli)

Dit gezicht, dat gezicht?

Er zijn verschillende uitroeptekens op de kaarten aanwezig. Gebruik je creativiteit om een ​​gezicht samen te stellen uit de tekst op je kaart. Het aantal gezichtsdelen is beperkt, maar de uitdrukkingen die je kunt maken zijn eindeloos. Als iedereen de kaart op jouw gezicht raadt, krijg je punten! Hoe goed kun je je gevoelens uiten met alleen dit ‘gezicht’?

Drie tot acht spelers worden ondersteund, single play wordt niet ondersteund, CPU-tegenstanders zijn niet beschikbaar.

■ Werk de tweede inhoud bij (zomer 2022)

in een boomgaard

Details volgen.

Twee tot vijf spelers worden ondersteund, single play wordt ondersteund en CPU-tegenstanders zijn beschikbaar.

READ  World of Warcraft is dit weekend gratis te spelen
Written By
More from Max Mcgee
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *