Minecraft grimstone is dood, lang leve Minecraft diep

De nieuwste Minecraft-screenshot is hier, en het verwijdert de trawl die pas vorige week is toegevoegd. Nu hebben we de Deep Plank, wat … nou ja, het is gewoon een sombere steen onder een andere naam. De nieuwe opname brengt enkele wijzigingen aan in de manier waarop het type steen werkt, en herziet aanpassingen om de grotten en ertsspreiding te genereren die in de laatste paar opnamen verscheen.

Als je de eerste keer de details mist, is diepe plaat een nieuwe, hardere steensoort die de standaardsteen vervangt in New Depths geïntroduceerd in Caves and Cliffs. Deze opname geeft de diepe plaat een nieuwe bovenste textuur en geeft je een apart blok genaamd de diepe plaat van mijnsteen. Er zijn nu ook geschikte ruwe varianten.

U kunt de volledige details van deze opname bekijken Officiële siteMaar de grotere afhaalmaaltijd is dat de productie van grotten en de distributie van erts nog steeds in beweging zijn. Deze update maakt de nieuwe grotten weer iets groter, en je zult nu grote scheuren in de grond vinden die dieper de aarde in leiden. (Val er niet in.)

Dit alles kan, zoals altijd, worden gewijzigd tot de juiste releasedatum van Minecraft 1.17, wanneer alle nieuwe Caves and Cliffs-functies zullen worden geïmplementeerd.

Je kunt de video hierboven bekijken om een ​​meer diepgaande kijk te krijgen op wat er in deze opname staat.

READ  Het is tijd om pc-gaming vanaf uw bank te proberen
Written By
More from Max Mcgee

Na steun aan het Congres claimt Rajasthan Party BTP Kingmaker Tag

De twee MLA’s steunden het heersende congres in de staat in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *