Lawn Mowing Simulator komt half augustus naar pc en Xbox

|

Curve Digital en Skyhook Games hebben deze week hun aankomende game aangekondigd Grasmaaisimulator Het zal medio augustus verschijnen. Voor het geval je de energie niet kunt wegspoelen als het gaat om tuinwerk, en je absoluut iets te doen hebt als het gaat om het verbeteren van iemands huis, heeft je nu de kans gegeven Maai alle soorten gras over de hele wereld. Je kunt er meer over lezen en de nieuwste trailer hieronder bekijken, aangezien de game op 10 augustus 2021 op pc en Xbox wordt uitgebracht.

Want natuurlijk wilde iemand tuinwerk nabootsen. Met dank aan Curve Digital.

Ervaar de schoonheid en details van het geweldige Britse platteland Grasmaaisimulator, de enige simulator waarmee u een echte en uitgebreide lijst van gelicentieerde grasmaaiers in de echte wereld kunt rijden van gerenommeerde fabrikanten; Toro, SCAG en STIGA terwijl u uw maaibedrijf beheert.

  • Fysiek authentieke grasmaai-ervaring Voer grondcontroles uit, pas de bladhoogte aan en meet de motorbelasting terwijl je verschillende contracten voltooit via de Career Mode, Free Mode of Challenge Mode. Til maaien naar andere hoogten met tal van accessoires, van gestreepte haspels, mulchkits, onkruidverzamelaars, recyclers, maaidekken en meer.
  • Prachtig Brits platteland op het platteland Grasmaaisimulator Het is gelegen in een prachtige Britse landelijke stad. Drukke woonstraten, uitgestrekte kasteelgronden, schilderachtige cottage greens en grote ruitervelden zijn slechts enkele van de locaties die wachten op uw maaimessen.
  • De echte wereld van de erkende maaierfabrikant– Toro, SCAG en STIGA frontlinie Grasmaaisimulator Met hun realistische apparaten nauwgezet visueel en fysiek nagebouwd. 12 maaiers zijn beschikbaar in het basisspel, elk met zijn eigen uitdagingen, hulpstukken en upgrades die volgen.
  • Nauwkeurige en bewuste bedrijfsvoering– Bouw uw eigen gazonverzorgingsbedrijf van de grond af. Koop en upgrade uw bedrijfspand, huur werknemers in, koop advertenties, breng boeken in evenwicht terwijl u groeit en uw bedrijf uitbreidt
Gepost in: games, indiegames, videogames | Tagged: digitale curve, indie-games, grasmaaiersimulator, skyhawk-games

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Xbox One-update bevat handige functie voor het installeren van games
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X streeft ernaar bekabeling toegankelijker te maken dan ooit tevoren

Microsoft heeft zich altijd tot het uiterste ingespannen om gamen voor zoveel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *