Thanassis Antitokonmo van Bucks Out voor Game 5

Een speler, coach en scheidsrechter zullen Game 5 van de NBA Finals missen vanwege zorgen over COVID-19.

Giannis’ broer Thanassis Antikonmo werd gediskwalificeerd voor de wedstrijd na het invoeren van gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Volgens het NBA-blessurerapport. Antetokounmpo is de enige speler op het rapport die in de protocollen is opgenomen, waarbij Donte DiVincenzo en Sam Merrill ook reeds bestaande enkelblessures hebben.

De oudere broer van Antetokounmpo zag af en toe minuten voor de Bucks in de play-offs, en verscheen in 13 van de 21 wedstrijden met een gemiddelde van 3,5 minuten per wedstrijd. Zijn grootste optreden was een wedstrijd van 10 minuten in de finale van Game of the Eastern Conference.

Hoewel dit geen enorm verlies is voor de Bucks, is de ontwikkeling waarschijnlijk zorgwekkend voor de Bucks vanwege de mogelijkheid dat Antetokounmpo tijd doorbracht met zijn broer, De beste speler in de huidige NBA Finals.

Bucks-coach Mike Budenholzer vertelde later aan verslaggevers dat zijn team tijdens de wedstrijd geen volledige technische staf zou hebben. Adrian Wojnarowski van ESPN meldt dat het vermiste lid assistent-coach Josh Oppenheimer is.

NBA-functionaris Sean Wright is ook teruggetrokken uit zijn rol als Game 5-scheidsrechter vanwege gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

Game 5 is nog steeds klaar om te rapporteren om 21.00 uur ET op zaterdag in Phoenix.

Meer van Yahoo Sports:

READ  Robin Lehner pakt shutout terwijl Golden Knights langs Canucks vaart in Game 1
More from Madison Garrett
Velen kunnen het vaccinatiecertificaat niet downloaden van Pune News
Pune: Er zijn dagen verstreken sinds de eerste vaccinatie, maar veel burgers...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *