League of Legends-kampioenupdates beginnen met Neeko en Rell

In de hoofdlijnen van Neeko en Rell zullen binnenkort geselecteerde League of Legends-kampioenen worden aangepast, geüpdatet en getransformeerd, terwijl Riot Games bevestigt dat Curious Chameleon en Iron Maiden de volgende zijn om midscope-updates te krijgen. Met League of Legends die onlangs mods voor Yuumi heeft geïntroduceerd, zijn de MOBA-gamemakers nu klaar om zich te concentreren op onze favoriete metal-mod, het repareren van Rell’s vastgezette en losse vaardigheden.

Hoewel ze het niet helemaal haalt voor onze League of Legends-klassenlijst, kan Rell een enorme steun zijn voor de bottom line. Haar vermogen om af te breken: haar vermogen om af te breken loopt het risico dat ze voorlopig een beetje bloot blijft en zich beperkt voelt. Gelukkig is Riot van plan dit allemaal te veranderen in de aanstaande Midscope-update van Rell.

“We denken dat Rell een interessante verbeeldingskracht en speelstijl heeft over het schakelen tussen samengestelde en niet-samengestelde vormen”, legt Stephen ‘Riot Rapter’ Auker, ontwerper van midscopen bij Rell, uit. Hoewel ze een sterke held is, voelt ze zich overdreven gestraft als ze W mist.

Het ontwerpteam had al eerder een paar steken op de Rell-midscoop genomen, maar niets stak er echt uit, behalve een E. Rell krijgt een gloednieuwe E die was geïnspireerd door een van de eerdere verkenningen van de oorspronkelijke Rell-ontwerper. ” Riot deelt nog een paar details in zijn recente dagboek:

Naast het toekennen van een nieuwe E, schetst Auker een driepuntenplan voor het aankomende assortiment van Rell:

Doe mee aan samengestelde/discrete fantasiefictie: Laat Reel zich snel voelen – alsof ze tijdens het rijden vijanden kan verpletteren – en geef haar het gevoel dat ze een formidabele vechter is als ze afstijgt.

READ  Het nieuwe Eve Online-logosysteem wordt een groot succes

Verhoogde gameplay-variabiliteit: Geef Reel meer opties in baan- en teamgevechten naast het landen van W, en zorg ervoor dat terwijl ze zich aftrekt, er nuttige dingen zijn die ze kan doen.

Elimineer een aantal kwaliteit van leven problemen: We hebben uw feedback gehoord over enkele van de meer frustrerende onderdelen van Rell’s kit, dus we wilden helpen om een ​​aantal ervan te verzachten. We willen dingen gladstrijken, zoals slechte clearing, het niet kunnen gebruiken van E terwijl je geïsoleerd bent, en Q nadat het zijn kracht op volgende vijanden heeft verminderd.

Uecker zegt dat Riot nog steeds werkt aan de laatste hand aan de Rell-middenklasse en nog geen releasedatum in gedachten heeft voor wanneer het weer wordt losgelaten op de Rift. Echter, met Yuumi’s mods compleet in patch 13.5 voor League of Legends, richt Riot zijn aandacht op Neeko, met een midiscope die ook gepland staat voor een shapeshifter in de nabije toekomst.

“We hoorden de zorgen en frustraties van de spelers over Yumi’s toestand, en na de beslissing om haar een aantal grote transfers toe te kennen, hebben we haar ook bovenaan onze lijst met updateprioriteiten geplaatst”, legt Summor Rift Team Terra Producer Riot Yasuna uit aan Ray. “De wisselwerking was dat verrekijkers uit het middensegment zoals Neeko en Rell — die we lang geleden hebben aangekondigd — nog niet bij jullie zijn aangekomen.

Ray vervolgt: “Hoewel onze favoriete shaper al een tijdje vastzit aan apparatuur en kunst, heeft ze wat extra tijd nodig voor wat artistieke liefde en zorg.” “Neeko heeft al een lange tijd het probleem dat ze helaas meer bugs heeft dan haar medehelden (vanwege de coole dingen die ze kan doen). Een van onze secundaire doelen met haar is om haar technologie up-to-date en duurzaam te houden, op die manier we kunnen veel van haar bestaande bugs elimineren en gemakkelijk nieuwe aanpakken, hoe groter ze ook worden in de toekomst.”

READ  Xbox Games with Gold Maart 2022 Gameslijst: MX vs ATV Alive, Another Sight

Hoewel Riot geen “exacte tijdlijn” heeft voor de middelmatige sequels van Rell en Neeko, komen ze als volgende op de lijst, samen met een update voor Ivern die zich vooral op Daisy zal richten. Riot zegt hier binnenkort meer over te zullen delen.

Veertien jaar later wil je misschien weten: “Hoeveel heb ik uitgegeven aan League of Legends?” Misschien vind je het ook leuk om onze gids te zien League of Legends-rangenof LoL Champion-prijswijzigingen in Riot’s MOBA.

Written By
More from Max Mcgee
30 juli coronavirusnieuws
“Het mag niet acceptabel zijn” dat de VS zo achterloopt op het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *