LeBron James verlaat de finale vroeg vanwege een enkelblessure

Hoewel het leek alsof LeBron James zondagavond in de laatste minuten van de reguliere competitie opnieuw zijn enkel had geblesseerd, zei de coach van Los Angeles Lakers Frank Vogel dat James “good to go” was in de wedstrijd van woensdagavond.

James, die de afgelopen weken een langdurige enkelblessure had opgelopen, rolde de enkel in het midden van het vierde kwartaal van hun 110-98 overwinning op de New Orleans Pelicans in het Smoothie King Center.

James viel op het veld na een gemiste poging en bleef een korte periode van pijn op de grond liggen. Eindelijk stond hij alleen en strompelde naar de stoel van de Lakers. niet langer.

James sloot de avond af met 25 punten en zes assists.

James miste 22 van de laatste 26 wedstrijden van de Lakers vanwege een enkelblessure. hij is Voor hun overwinning op de Indiana Pacers, toen hij 24 punten verzamelde.

Lakers spelen in het toernooi

Terwijl James en Lakers eindelijk gezond leken in het naseizoen, kon James ‘laatste enkelprobleem niet op een slechter moment komen.

De Lakers sloten de reguliere competitie af op nummer 7 op de Western Conference en staan ​​nu woensdagavond tegenover Golden State Warriors in het nieuwe naseizoenstoernooi. De winnaar kwalificeert zich voor de play-offs, terwijl de verliezer het moet opnemen tegen de winnaar van het andere Western Conference-spel.

Hoewel Vogel heeft gezegd dat het goed gaat met James en beschikbaar zal zijn, weten de Lakers hoe moeilijk die confrontatie is – vooral gezien het feit dat de Warriors acht van hun laatste negen wedstrijden hebben gewonnen.

Anthony Davis zei: “We zullen niet aan dit spel beginnen en denken dat het gemakkelijk zal zijn.” . “Het zal zeker moeilijk worden.”

De superster van Los Angeles Lakers, LeBron James, heeft zondagavond laat in New Orleans zijn enkel geblesseerd. (AP / Derek Hingle)

Meer van Yahoo Sports:

READ  MLB The Show 21 presenteert stunt op je rivalen met Coach en Fernando Tatis Jr. - Speel station.

More from Madison Garrett
Call of Duty: Warzone’s Mara-actrice krijgt Twitch-cheaters verbannen
Alex Zedra, actrice van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare’s Mara,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *