Xbox heeft mogelijk bevestigd dat er een nieuwe “Fallout” in ontwikkeling is

De belangrijkste punten

  • Xbox zou aan verschillende titels werken
  • Een van de games waaraan momenteel wordt gewerkt, is “Fallout”.
  • Bethesda moet nog iets zeggen over het spel

De nieuwe “Fallout” -game komt mogelijk eerder aan dan verwacht, aangezien volgens een Xbox-manager verschillende studio’s aan de game werken.

De verklaring kwam onlangs van het hoofd van gamediensten van Xbox Be Decker Interview Met Gamesradar. Decker had het over Xbox Games Pass en de belangrijkste reden waarom de meeste gebruikers besluiten zich op de service te abonneren. Volgens hem heeft 55% van de abonnees zich geabonneerd op de service om na de release toegang te krijgen tot nieuwe games.

55% van de ondervraagden zei Raisi [sic] De reden om lid te worden is om nieuwe games te krijgen bij de release – content voor de eerste dag, Wederzijds. “Daarom hebben we de investeringen gedaan die we hadden.”

De CEO voegde eraan toe: “We hebben 23 studio’s op Xbox en Bethesda die werken aan Halo, Forza, Fallout en het nieuwe IP-adres waarover we nog niet hebben gesproken, en dat zal je verbazen.”

Redditor heeft een overzicht gepost van Survival Mode “Fallout 4” in subReddit voor de game. De overlevingsmodus maakt het spel moeilijker door de instandhoudingsoperaties, gewichtsbelasting, sprintproblemen en meer te beïnvloeden. Foto: Mike Wendell / Getty Images voor Bethesda

Veel Fallout-fans zijn van mening dat deze verklaring mogelijk heeft bevestigd dat de nieuwe Fallout-game in de pijplijn zit. Fallout 76 werd drie jaar geleden uitgebracht, terwijl Bethesda negen jaar geleden Fallout 4 lanceerde. Gezien de stijl van de Game Studio-release, is het veilig om aan te nemen dat de nieuwe “Fallout” zeer binnenkort zal verschijnen.

READ  Xbox Alpha Skip-Ahead Insiders-gebruikers hebben een update waarmee lokale talen naar voren komen

Momenteel ontwikkelt Bethesda Starfield en The Elder Scrolls 6. Knee Deep. Beide wedstrijden werden aangekondigd op E3 ​​2018 en zullen ze zeker nog jaren spelen. Dit zou kunnen betekenen dat als de volgende game uit Bethesda Game Studios komt, fans kunnen verwachten dat deze nog een paar jaar na “The Elder Scrolls 6” aankomt.

Het moederbedrijf van Bethesda, Zenimax, is nu echter eigendom van Microsoft, dat ook eigenaar is van Obsidian en inXile Entertainment. Obsidian heeft “Fallout New Vegas” ontwikkeld terwijl inXile Entertainment een release uitbrengt Studio Van de ontwikkelaars die vroeger aan de Fallout-serie werkten. De kans is groot dat de volgende “Fallout” niet van Bethesda Gaming Studios komt. Het zou kunnen worden ontwikkeld door inXile Entertainment en Obsidian en zou eerder dan verwacht kunnen verschijnen.

Zonder directe en officiële advertenties zouden fans hun verwachtingen voor de nieuwe “Fallout” moeten verlichten.

Written By
More from Vanessa Hale

Het nieuwe Halo Infinite-rapport heeft goed en slecht nieuws voor Xbox-fans

nieuw Oneindige uitstraling Het rapport bevat zowel goed als slecht nieuws voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *