“Leef gezond, speel de wereld rond” maakt leren leuk

Leestijd 2 minuten

gesponsord door

Glimlach overal in toegankelijke gezondheidseducatie! Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Bedankt voor je vrijgevigheid en samenwerking Blauw Alabama Kruis en SchildEr is een nieuwe educatieve troef hier. De Live Healthy, Play Globally-bundel bevat thema’s uit de Wereldspelen van 2022 om leren leuk, actief en relevant te houden. Lees verder om de volledige primeur + toegang tot dit gratis educatieve hulpmiddel te krijgen.

Maak leren leuk, actief en gemakkelijk

Leef een gezond leven door te spelen via World Blue Cross
Studenten zullen nieuwe en opwindende activiteiten leren, zoals de Zweedse wereldbol. Foto via Sonya Kerrigan door Bham Now

ICYMI – Wereldspelen 2022 en Blauw Alabama Kruis en Schild Dit ongekende initiatief werd onthuld op 9 september 2021. 40 lokale opvoeders kwamen samen om de toolkit te ontwikkelen en hun harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

De groep is ontworpen voor kinderen van de kleuterschool tot en met het vijfde leerjaar (maar leuk voor bijna iedereen) en is gecentreerd rond de Wereldspelen van 2022. Wiskunde, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen en lichamelijke opvoeding zijn beschikbaar in de groep en helpen leerkrachten lesplannen te maken die gericht zijn op 34 verschillende sporten en deelnemende landen.

bcbs leef gezond
Gemakkelijke toegang betekent plezier voor iedereen! Foto via Sonya Kerrigan door Bham Now

Dit initiatief, dat is ontworpen om innovatief wereldwijd onderwijs te bieden aan iedereen met een internetverbinding, heeft van toegankelijkheid een prioriteit gemaakt.

Daarnaast is de groep samengesteld uit 36 ​​individuele lessen – één les voor elke week van het schooljaar. Hierdoor kunnen docenten lessen uit verschillende landen, sporten en gebruiken combineren in de aanloop naar de Wereldspelen van 2022!

Ons werk is erop gericht de inwoners van Alabama in staat te stellen een zo goed mogelijk leven te leiden, inclusief de kinderen van Alabama. Het ondersteunen van het “Leef Gezond, Speel Wereldwijd”-initiatief is een investering die zal bijdragen aan het enthousiasme voor de World Games in al onze scholen, terwijl we kinderen op de lange termijn gewoonten aanleren die leiden tot een gezonder Alabama.”

Rebecca Elgin Castleslid, Chief Marketing Officer, Blue Cross en Blue Shield of Alabama en bestuurslid van Global Games

Leef een gezond leven en speel Vulcan World
Goed nieuws voor leraren overal. Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Onthoud dat deze geweldige bron volledig gratis is en kan worden gebruikt door leraren, openbare en particuliere scholen, thuisscholen, naschoolse programma’s en gemeenschapsorganisaties.

Ben je klaar om je leerlingen enthousiast te maken voor de Wereldspelen van 2022 terwijl ze leren en actief blijven?

Download de toolkit “Leef gezond, speel de wereld rond”.

“Leef gezond, speel de wereld rond”

Leef een gezond leven, speel wereldwijd
Nick Sellers, CEO van de 2022 World Games, sprak op een recente persconferentie om het “Live Healthy, Play Global”-initiatief aan te kondigen. Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Blauw Alabama Kruis en Schild We zijn trots om samen te werken met de 2022 World Games om deze bron te bieden die zowel docenten als studenten dient.

Het is een van de vele manieren waarop deze organisaties zich voorbereiden op Birmingham om centraal te staan ​​tijdens de World Games 2022. We leren onszelf over de verschillende culturen en gebruiken die we in juli zullen verwelkomen in The Magic City.

“Deze reeks digitale leermiddelen stelt ons in staat om iets speciaals naar de wereld te brengen. Het deelt kennis, vreugde, geschiedenis en plezier over de Wereldspelen van 2022 en zit vol met bronnen die in onze hele staat en daarbuiten kunnen worden gebruikt. “

– Kathy Boswell, Vice President, Community Engagement, World Games 2022

We kunnen niet wachten om onze innovatieve, inclusieve en gezonde stad te beoordelen!

Meer spelen op Blue Cross en Blue Shield of Alabama + Speel de gezonde speelset, Live Globally Kit.

Gesponsord door:

READ  Xbox is 20 jaar oud, en Microsoft viert dit met veel festiviteiten
More from Madison Garrett
Predators vs Red Wings – spelvoorbeeld – 23 februari 2021
Nashville Predators (7-10-0, zevende in de middenklasse) vs. Detroit Red Wings (5-12-3,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *