Leef het Vikingleven in deze RPG

The Banner Saga is een rollenspel dat je meeneemt op een inspannende reis door een verloren Vikingwereld. De game is gemaakt door Stoic Studio en uitgegeven door Versus Evil en is de eerste in de reeks van vele games. Deze fantasy-tactische RPG werd eerst gelanceerd voor pc’s en mobiele telefoons en later voor andere platforms. De game heeft een meeslepende verhaallijn, geïnspireerd door de Noorse mythologie en vertelt de kronieken van de caravan waartoe de speler behoort. De banner saga-game is geprezen door zowel critici als spelers. Het wordt beschouwd als een van de beste Android-games en iOS-games op basis van een verhaallijn.

The Banner Saga archiveert de prestatie om het verhaal van verdriet en verlies uiteen te zetten zonder de ijver om vooruit te komen te verliezen. Een van de beste RPG-games online, het ontvouwt zich op een manier die spelers niet kunnen weerstaan, maar zich tot de kern betrokken voelen. Dit online rollenspel stelt de speler verschillende keuzes voor. De verhaallijn verandert volgens de gemaakte selecties. De keuzes die een speler maakt, hebben dus een direct effect op de gevolgen ervan en geven de speler het gevoel meer te zijn dan alleen een speler.

De zorgvuldig samengestelde graphics, prachtige 2D-rotoscope-animatie, handgetekende vechtsequenties, betoverende soundtracks en verslavende gameplay, maken het een van de beste Android-games en iOS-games om vandaag te spelen. Iedereen die graag een verhaalgestuurd spel speelt, zal het moeilijk vinden om dit spel te weerstaan. In deze The Banner Saga-recensie zullen we bespreken wat het tot een van de beste RPG-games online maakt voor zowel Android als iOS.

READ  Mobiel krijgt een klassieke spelmodus en een nieuwe kaart

online rollenspel

The Banner Saga – RGP met de liefde voor verhalen vertellen en Noorse mythologie

The Banner Saga is een massaal multiplayer online rollenspel. Hoewel het spel is ontwikkeld voor “echte spelplatforms”, zijn de mobiele reïncarnaties zo goed dat het moeilijk te geloven is. Tijdens de overgang van grotere platforms naar mobiel, verliest het niets. Alle kenmerken van de gameplay blijven intact, waardoor het vergelijkbaar is met zijn grotere broers. Het meerkeuzeformaat houdt het boeiend en zorgt ervoor dat spelers goed nadenken voordat ze een beslissing nemen. Elke beslissing heeft andere gevolgen, waardoor deze onvoorspelbaar en boeiend is.

Enkele duidelijke kenmerken van The Banner Saga

 1. Een droomspel voor fantasieliefhebbers

  Het The Banner Saga heeft Noorse mythologie in zijn DNA. Het toont een donkere wereld die is gemaakt door Vikingen en neemt je mee op reis. Het is het droomspel van een fantasieliefhebber.

 2. 2D Rotoscope-animatie en bekroonde muziek

  Het biedt een prachtig visueel resultaat van 2D-rotoscoopanimatie. Elke visuele vorm van het spel is adembenemend en neemt je mee terug naar de tijd van de Vikingen. De achtergrondscore van Austin Wintory in de banner saga helpt bij het consolideren van alle andere aspecten en maakt er een gezonde ervaring van.

 3. Strategische strijd met blijvende gevolgen

  Kies een personage, upgrade en maak strategieën. Alle verliezen en winsten die in de game worden gemaakt, hebben een permanente impact op de verhaallijn, waardoor de ervaring uniek is.

 4. Uw keuzes zijn belangrijk

  De game biedt echte keuzes voor de speler. De selectie van deze keuzes maakt grote verschillen in het verhaal, waardoor deze game een realistisch gevoel krijgt.

 5. Geweldige personages om te spelen

  Geen spel is compleet zonder goede karakteropties en deze game biedt er 25 van. De baniersaga-personages komen uit 7 verschillende klassen en zijn uniek in hun krachten en bepantsering.

READ  Herinner je je Fruit Ninja nog? Nu kun je je een weg banen door het vervolg

Premium diensten

 • Android – INR 650 (eenmalige aankoop).
 • iOS – INR 750 (eenmalige aankoop)

Hits –

 • Geweldige verhaallijn, een droom voor liefhebbers van fantasy-games.
 • Verbazingwekkende graphics, visuals, animaties en muziek.
 • Meeslepende gameplay, vereenvoudigde bediening en geen concessies aan de ervaring van de speler.
 • Geweldige ondersteuning van de ontwikkelaars.
 • Permanente gevolgen maken de game-ervaring uniek.

Staking –

 • Geen gratis versie
 • Niet zo aantrekkelijk voor controlefreaks of mensen die niet geïnteresseerd zijn in verhaalgestuurde games

Onderscheidingen –

 • Geekie Award voor beste Indie-videogame, 2014
 • Independent Games Festival Finalist voor uitmuntendheid in visuele kunst
 • Eervolle vermeldingen voor ontwerp en audio.

online rollenspel

MAD Verdict – The Banner Saga Game

Ontwerp– 4,8 sterren
Bruikbaarheid– 4,0 sterren
Kenmerken– 4,3 sterren
Betrouwbaarheid– 4,5 sterren

The Banner Saga is over het algemeen een geweldige game, maar voor degenen die van RPG, Noorse mythologie en uitstekende verhalen houden, zal deze game moeilijk te doorstaan ​​zijn. Het heeft geen enkele storing in andere beste gratis Android-spellen. Hoewel de vechtsequentie niet zo geavanceerd is als bij sommige andere RPG’s, worden ze meer dan aangetast door de manier waarop het spel vordert en je ermee vasthouden. Niet een van de beste gratis offline Android-spellen, er is een prijs aan verbonden, die gerechtvaardigd zal zijn, zo niet minder. Als je deze recensie van The Banner Saga leuk vond, lees dan onze uitgebreide app-recensies om meer te weten te komen over mobiele applicaties en games die een buzz-wereld hebben gecreëerd.

Written By
More from Vanessa Hale

‘Herover Japan’ in een nieuwe mobiele game van Fate / Grand Order Dev Delightworks

Niet tevreden met het draaien van een van ‘s werelds populairste mobiele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *