Legion heeft een baanbrekende bug op Xbox One X • Eurogamer.net

En wat gebeurt er met de recensie van Eurogamer?

Watch Dogs: Legion, de derde in de urban open world-serie van Ubisoft, heeft bij de lancering op Xbox One X een game-breaking bug waardoor voortgang in de campagne onmogelijk wordt. Ubisoft werkt eraan om dit probleem op te lossen in een hotfix die eind deze week uitkomt.

Het probleem doet zich voor ongeveer 6-8 uur na het begin van de hoofdcampagne (tijdens een missie genaamd – ik hou niet van je – 404) waarop spelers wordt verteld dat hun console moet worden afgesloten, zoals het is ontworpen, vanwege oververhitting – wat het terecht doet . Het is een probleem waarvan we anekdotisch hebben gehoord dat het is gebeurd met meerdere recensenten van de game op Xbox One X – het door Ubisoft aanbevolen platform voor recensenten.

https://www.youtube.com/watch?v=bn3T744rs Nr

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen zal weergeven als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

Andere platforms lijken niet te worden beïnvloed door het specifieke probleem, hoewel leden van het Eurogamer-team meer kleine bugs hebben gemeld met de PS4 Pro-build.

Ubisoft werkt momenteel aan een oplossing. “We zijn ons bewust van dit probleem en er komt een hotfix uit die op 30 oktober uitkomt en die zou moeten helpen”, aldus het bedrijf in een officiële verklaring.

Het herzieningsembargo voor Watch Dogs: Legion is ook net opgeheven, maar gezien de problemen die we hebben gehad – en de dreiging van een oplossing – zullen we wachten met posten totdat we meer van het spel hebben kunnen ervaren, en wanneer we kunnen controleren of de aanstaande hotfix werkt. We streven ernaar om het je begin volgende week te bezorgen, maar in de tussentijd, als je dit op Xbox One X wilt ophalen, kun je het beste wat voorzichtig zijn.

READ  Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 4-10 oktober 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Onderzoek biedt 10-jarige voorspelling op de online mobiele gamemarkt – The News Brok

Dit rapport presenteert de wereldwijde marktomvang van Online Mobile Game (waarde, productie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *