Lek: PES 2022-demo is nu beschikbaar om te downloaden en te spelen

Konami heeft zonder aankondiging een demo van PES 2022 Live uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S.

De online demo verscheen onder de naam “The New Online Soccer Game Performance Test” en is te downloaden zonder PlayStation Plus of Xbox Gold abonnement. De online demo begon op 23 juni en kan lopen tot 8 juli. Konami’s social media kanalen spreken niet over de demo en er zijn geen persberichten uitgebracht over het bestaan ​​van de demo. Wel is er een pagina op de website van de ontwikkelaar die meer duidelijkheid geeft over de mysterieuze demo. “Het doel van deze bèta is om de kwaliteit van online matchmaking en verbinding met servers te evalueren. Houd er rekening mee dat de gameplay-mechanica, balancering, animaties en graphics nog in ontwikkeling zijn en vóór de officiële lancering zullen worden verbeterd. ”

De PES 2022-bèta kan vanaf nu tot 8 juli worden gedownload en gespeeld.

Over de auteur

Eilish Janssen

Eilish Janssen
Je kunt het bijna niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles wat de “normale mens” angst aanjaagt. De stapel dekens die ze draagt ​​is hoog, en als de zon haar ogen sluit, wikkelt ze zich in haar cocon om zich over te geven aan vele nachtmerries. Vergis je niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Je scheidt het kaf van het kaf en weet je live het laatste nieuws te brengen.

READ  De trend van vandaag: Club House. Ook voor uw zwembad of zwemschool?
More from Madison Garrett

Slimme big bags HZPC meet de temperatuur van pootaardappelen

Met de pilot ‘Smart bigbags’ gebruikt HZPC het internet of things om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *