Phil Spencer zegt dat de releasedatum van Halo Infinite is teruggebracht tot ‘een paar weken’

De Master Chief staat met zijn rug naar de kijker en kijkt naar een vreemde wereld.

foto: Microsoft

Hoewel het bedrijf oneindige uitstraling Een releasedatum is nog niet vastgesteld, interne gesprekken bij Microsoft over een releasedatum voor de game zijn afgenomen van de maanden tot een paar weken vakantie 2021-releasevenster, legde Xbox-chef Phil Spencer uit tijdens laatste verschijning Op de Drop Frames-podcast.

“We zullen in de zomer meer duidelijkheid hebben, maar dat is niet populair, het is pas een paar weken geleden”, zei Spencer. “In plaats van deze dag te kiezen en een week te moeten verplaatsen, wat op dit moment misschien een mislukking lijkt, willen we dat niet doen, dus laten we wachten tot we echt sterk worden over de datum.”

Spencer zei ook dat Microsoft de timing van andere game-releases onderzoekt als het gaat om het verkrijgen ervan oneindige uitstraling op winkelrekken. Sommige online commentatoren zijn ervan uitgegaan dat de uitgever de concurrentie met een bestand wil vermijden gerucht Plicht De release – nieuwe afleveringen in Activision’s first-person shooter-serie die sinds 2003 een consistente herfst hebben gezien – maar het is ook mogelijk dat Microsoft gewoon zijn andere grote exclusives wilde geven, Forza Horizon 5, ruimte om te ademen wanneer het op 9 november wordt gelanceerd.

oneindige uitstraling ik was oorspronkelijk bedoeld Voor release naast Xbox Series X op 10 november 2020, maar je hebt die volgende datum gemist Onthul minder dan uitstekende gameplay En de Latere vertraging. Sindsdien is de langverwachte game publiekelijk gekoppeld aan een release voor de feestdagen 2021, ondanks dun Vertrek Zowel creatief directeur Tim Longo als hoofd van Studio 343 Industries Chris Lee.

Multiplayer, die kreeg grote show Tijdens E3 eerder deze maand zal het naast de singleplayer verschijnen launch oneindige uitstraling De campagne als een aparte gratis te spelen ervaring.

“Het team is erg toegewijd aan de vakantie, daar voelen we ons goed bij”, voegde Spencer toe tijdens het interview. ‘De manier waarop [head of Halo production Pierre Hintz] En de [head of creative Joseph Staten] Zij managen het team, ik heb een goed gevoel over het vertrouwen dat we hebben in zowel de kwaliteit als de prestatie van de wedstrijd.”

READ  Een 74-wielerwagen met 70 ton aan uitrusting legt 1.700 km af van Maharashtra naar Kerala in een jaar
Written By
More from Aubrey Mason
Nieuwe PS4- en PS5-games gelekt door ESRB
De nieuwe PS4- en PS5-games zijn gelekt, met dank aan de Entertainment...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *